Työturvallisuus

Quentic edistää työturvallisuutta ja henkilökunnan itseohjautuvuutta

Assistor-Uuttera

Assistor-Uutera

Assistor-Uuttera huolehtii ajoneuvologistiikasta sekä ajoneuvojen toimitukseen liittyvistä tarpeista Hangon, Espoon ja Turun toimialueilla. Assistor- Uuttera otti käyttöönsä Quentic -ohjelmiston helpottamaan työturvallisuusasioiden raportointia.

”Ennen Quentic -ohjelmistoa ongelmina olivat vaaratilanteiden kirjaamiset”, Assistor-Uutteran työsuojelupäällikkö Jouko Parviainen kertoo. Parviainen on työskennellyt Assistor-Uutteran palveluksessa 22 vuotta. Parviainen muistelee aikoja ennen järjestelmän käyttöönottoa: ”Ennen Quentic -ohjelmistoa turvallisuushavaintoja ei juurikaan tullut esille, eikä vaaratilanteita kirjattu tai pystytty seuraamaan.”

Quentic on tarjonnut henkilökunnalle työkalun raportoida työturvallisuuteen liittyvistä tapauksista oma- aloitteisesti. ”Quentic -ohjelmiston myötä henkilökunta on itse oppinut kirjaamaan havaintoja suoraan järjestelmään”, Parviainen kiittelee. Henkilökunnan kasvanut omatoimisuus on helpottanut turvallisuusriskien juurisyiden selvittämistä, korjaavien toimenpiteiden suorittamista ja seurantaa.

"Quentic ohjelmiston myötä henkilökunta on itse oppinut kirjaamaan havaintoja suoraan järjestelmään."

Jouko Parviainen, Assistor-Uutteran työsuojelupäällikkö
Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Ajankohtaisia artikkeleita

Työturvallisuus, Digitalisoituminen

Quentic Verkkokoulutukset

Kouluta työntekijöitäsi joustavasti ja paikasta riippumatta! Katso videolta, kuinka valmistelet koulutuksia ja koulutat työntekijöitä, vierailijoita ja vierasyhtiöitä tehokkaasti ja todistettavasti verkkokoulutuksena …

Katso video
Työturvallisuus, Ympäristö ja kestävä kehitys

Voith

Kuinka taata tehokas ympäristön- ja resurssienhallinta useissa toimipaikoissa ympäri maailman? Maailmanlaajuisesti toimiva teknologiakonserni Voith on soveltanut tätä käytäntöön menestyksekkäästi Quenticin avulla jo …

Lue menestystarina

Quentic-demo

Haluatko testata Quenticia maksutta ja sitoumuksetta? Saa kokonaiskuva ohjelmistosta ja sen eduista.

Pyydä demoversiota

X