Arvokkaat kumppanimme

Yhdessä olemme voimakkaampia ja pidämme sinusta huolen kaikkien HSE-näkökohtien suhteen

Quenticiltä saat valmiin ja koetellun järjestelmän, jolla hallitset kaikki työturvallisuus-  ja ympäristöjohtamisen tehtävät tehokkaasti. Lukuisat dokumentointi-, organisointi- ja arviointitoiminnat auttavat sinua päivittäisessä työssäsi.

Jos kaipaat lisätukea työhösi, meillä on sinua varten laaja kumppaniverkosto.  Kumppaniohjelmamme puitteissa olemme yhteistyössä vakiintuneiden, kansainvälisten konsultti- ja järjestelmäyritysten kanssa, jotka tarjoavat sinulle palveluita seuraavilta aloilta: työturvallisuus, ympäristönsuojelu, energiahallinto, laadunhallinta, vaatimusten noudattaminen ja sertifiointi.

"Yhdessä arvokkaiden partneriemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme laajamittaisen suoritusportfolion työturvallisuuden, ympäristönsuojelun sekä kestävän kehityksen toimialueilla. Tule osaksi partneriverkostoamme!"

Quentic Netherlands Chris Loos

Chris Loos, Head of Partner Management International
+31 20 491 9148 | partner@quentic.com

Kumppaniverkostomme

ARQUS Ingenieurbüro GmbH & Co. KG

ARQUS Ingenieurbüro edustaa 20 vuoden pätevää neuvontaa työturvallisuuden, laatuhallinnon ja ympäristönsuojelun alalla. Kansainvälisen verkoston luonnilla voimme tarjota yrityksellesi optimaalisimman, joustavimman ja kustannustehokkaimman neuvonnan näillä aloilla. Suuri kokemusvarasto ja huippupätevät työntekijät luovat pätevän suhteen arkaluonteisten alojen suhteen ja tarjoavat lisää oikeudellista turvallisuutta ja tehokkuutta. ARQUES perustettiin ja kasvaa jatkuvasti tavoitteenaan tarjota palveluja, jotka pyrkivät yrityksesi tulevaisuuspainotteiseen ja kestävään kehityksen. Me olemme tukenasi ja kevennämme työtäsi!

arqus.eu

TÜV NORD Systems GmbH & Co. KG

TÜV NORD GROUP on 10 000 työntekijällään suurimpia teknisiä palveluntarjoajia. Yrityksellä on vahva osaaminen konsultointi-, palvelu- ja tarkastusalalta ja sillä on sekä kansallisia että kansainvälisiä asiakkaita. TÜV NORD GROUP toimii maailmanlaajuisesti yli 70 Euroopan, Aasian, Amerikan ja Afrikan maassa. Laaja sertifiointi-, palvelu- ja tarkastusohjelma käsittää sekä erityisiä yksittäistarkastuksia että monimutkaisten laitteistojen turvallisuusteknisen arvioinnin. Liiketoiminta-aloihin kuuluvat teollisuus, palvelu, mobiliteetti, IT ja koulutus. Raaka-aineiden ja ilmakehän ja avaruuden alojen palvelujen ansiosta konsernilla on yksinoikeutettu asema koko toimialalla. Johtava ajatus: "Excellence for your business."

tuev-nord-group.com

Ympäristövaatimusten noudattaminen

Ympäristövaatimusten noudattamisen taustalla on tiimi täysin pätevöityneitä juristeja ja asiantuntijoita, joilla on monien vuosien käytännön kokemus. Ympäristövaatimusten noudattamisen tiimi tarjoaa sinulle yksiöllisesti räätälöityjä ja kattavia vaatimustenmukaisuuden ratkaisuja. Niihin kuuluvat ympäristövaatimusten noudattamisen raportti, rekisteri ja sen seuranta sekä vaatimustenmukaisuuden auditointi. Ympäristövaatimusten noudattaminen kiinnittää huomiosi niihin näkökohtiin, joilla on todella merkitystä:

  • Relevanttien oikeudellisten velvollisuuksien osoittaminen
  • Oikeudellisten velvoitteiden ymmärrettävä ja yksinkertainen jäsentäminen
  • Pikainen pääsy oikeudellisten velvollisuuksien arviointiin (vaatimustenmukaisuuden tilan vahvistaminen)
  • Oikeudellisen rekisterisi hoito
  • Oikeudellisten muutosten suodattaminen tosiasiallisen toimintatarpeen mukaan
  • Suorat tiedot velvollisuuksistasi seurannan puitteissa

eco-compliance.de

Enhesa

Enhesa on kansainvälinen konsulttiyritys työturvallisuuden, työ- ja ympäristönsuojelun (EHS) kysymyksissä, joka tukee yrityksiä maailmanlaajuisesti EHS-määräysten ja lainsäädännön tuotemääräysten noudattamisessa. Viimeisten 25 vuoden aikana Enhesa on kehittänyt joukon tuotteita ja palveluja turvatakseen oikeudellisten vaatimusten mukaisuuden erityisesti monikansallisille yrityksille. Huippupätevien ja kokeneiden, monikielisten neuvojien Enhesa-tiimillä on edellytykset antaa sinulle tietoja ainutlaatuisin tavoin uusimmista oikeudellisista EHS-kysymyksistä antaa käyttöösi säädösrekisterejä sekä yksityiskohtaisia käyttäjävelvollisuuksia yli 280 maalle ja alueelle maailmassa.

enhesa.com

ERM - Environmental Resources Management

Environmental Resources Management (ERM) on johtava maailmanlaajuinen konsulttipalvelujen tarjoaja ympäristön, terveydenhuollon, turvallisuuden, vaaran arvioinnin, sosiaalihuollon ja kestävän kehityksen alalla. Meillä on yli 160 toimipaikkaa yli 40 maan ja alueen laajuisesti ja yli 4 500 työntekijää, jotka toimivat projektien parissa kaikkialla maailmassa. ERM pyrkii yhtenäiseen, ammatilliseen ja korkea-arvoiseen palveluun lisäarvon saavuttamiseksi asiakkaillemme. Olemme tehneet yhteistyötä monien Global Fortune 500 -yritysten kanssa tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja asiakkaille yritys- ja hallitusalalla. Autamme sinua ymmärtämään kestävän kehityksen haasteita, joita maailmassa on enenevässä määrin, ja vastaamaan niihin.

erm.com

IbUQAS GmbH & Co. KG

IbUQAS GmbH & Co. KG edustaa 25 vuoden pituista konsultointi- ja suunnitteluhistorian kumppanuussuhdetta ympäristönsuojelun, työturvallisuuden ja energiatehokkuuden alalla. Luomme käytännöllisiä ja täydellisiä ratkaisuja kullekin toimialalle ja kullekin yrityskoolle. Pienet ja keskisuuret yritykset sekä kansainväliset konsernit luottavat kokemukseemme. Yhdessä asiakkaidemme kanssa työstämme yksittäisiä ratkaisuja projekteillesi. Jo kahden vuosikymmenen ajan olemme neuvoneet asiakkaitamme jatkuvasti lainsäädännön noudattamisen, ympäristönsuojelun, työturvallisuuden ja hallintojärjestelmien alalla ja tarjoamme sinulle suppearakenteisia ja käytännöllisiä ratkaisuja. Monialaisen työntekijäkuntamme ansiosta varmistat aina tekniikan ajantasaisen tason laitteistotekniikan ja oikeudellisten vaatimusten mukaisuuden alalla jokapäiväisessä työ-, energia- ja ympäristöoikeudellisessa yritystoiminnassa.

ibuqas.de

Neosys AG

Neosys-tiimi kerää sitoutuneita asiantuntijoita lukuisilta toimialoilta: ympäristönsuojelu ja -tekniikka, turvallisuus, riskinhallinta, sosiaalinen vastuu, hallintajärjestelmät ja lainsäädännön noudattaminen. He yhdistävät aina teknisen tietämyksen hallinnolliseen tietoon.

neosys.ch

RegScan, Inc.

RegScan, Inc. on perustettu vuonna 1987, ja se tarjoaa yrityksille maailmanlaajuisesti HSE-määräysten noudattamista tukevia palveluja. RegScanin ainutlaatuiset verkkotyökalut mahdollistavat säädöksien saatavuuden ja tulkinnan RegScanin avulla yritykset voivat laatia räätälöityjä lakirekistereitä ja auditointikäytäntöjä yli 160 lainkäyttöalueelle maailmanlaajuisesti ja ladata niitä automaattisesti ympäristöjohtamisjärjestelmiinsä. RegScanin pätevä ympäristöjuristien ja HSE-asiantuntijoiden tiimi tarjoaa luotettavia ja ajantasaisia oikeussisältöjä joka puolelta maailmaa.

regscan.com

S A T GmbH & Co. KG

SAT:lla on käytännössä kokeneiden juristien, insinöörien, informaatikkojen ja ekonomistien tiimisi kanssa täydelliset edellytykset neuvoa ja myös käytännöllisesti tukea kaikenkokoisia yrityksiä kaikissa vaatimustenmukaisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja -tehtävissä. Insinööri- ja organisaationeuvontapalveluna se on erikoistunut yrityskohtaisten laki-, lupa- ja säädösrekisterin (lainsäädännön noudattaminen) luomiseen ja pysyvään seurantaan, joka on kaikkien vaatimustenmukaisuustehtävien perusta. Kustannusten minimointi, selkeys, läpinäkyvyys ja tehokkuus ovat tällöin yrityskohtaisten ratkaisujen menestystekijöitä. Tällä alalla SAT kuuluu valtakunnallisesti johtaviin asiantuntijoihin. Nimekkäät yritykset käyttävät asiantuntemusta myös jo ulkoisena vaatimustenmukaisuuden osastonaan.

sat-team.org

Sertifioinnit

DEKRA Assurance Services GmbH

Järjestelmien ja tuotteiden sertifiointi, tarkastaminen ja auditointi.

dekra-assurance-services.de

DQS GmbH

The Audit Company. Saksalainen hallinnointijärjestelmien sertifiointiyritys.

dqs.de

Korkeakoulut

Hochschule für Technik und Wirtschaft Berlin (HTW)

HTW on Berliinin suurin ammattikorkeakoulu. Yrityksen ympäristöinformatiikan ohjelmassa Quenticin ohjelmistoa on käytetty jo monia vuosia käytännönläheisissä seminaareissa.

bui.htw-berlin.de

X