Ohjelmistoratkaisu

Työturvallisuuden, ympäristöhallinnan ja laadunvalvonnan hyväksi

Mikä on Quentic?

Quentic on modulaarinen, verkkopohjainen ohjelmisto, jolla hoidat helposti kaikki työsuojelu- ja ympäristönsuojeluvaatimukset sekä energianhallinnan ja kestävän kehityksen johtamisen. Käytettävissäsi on lukuisia toimintoja yrityksen prosessien dokumentointiin, analysointiin ja ohjaukseen. Samalla kokoat kaikki EHS- ja CSR-toimijat yhteiseen järjestelmään. Järjestelmän käyttö on helppoa selaimella työpisteeltä käsin tai Quentic App sovelluksella mobiilisti.

Miksi Quentic?

Quentic on keskitetty alusta, joka yhdistää kaikki asianosaiset. Järjestelmän soveltuvuus ISO 9001-, ISO 14001-, ISO 27001-, ISO 45001- ja ISO 50001 standardien mukaisiin hallintajärjestelmiin on varmistettu. Quentic auttaa säästämään aikaa ja varmistaa lisäksi laadun ja lainmukaisuuden. Lukuisten luetteloiden hallinnan sijaan jokainen käyttäjä voi vahvistaa EHS-/CSR-prosesseja pienellä vaivalla. 

Ketkä käyttävät Quentic-järjestelmää?

Olipa kyse keskikokoisesta tai suuresta yrityksestä, valmistavasta teollisuudesta tai palveluista, Quentic on helppo sovittaa joustavasti yritysrakenteen ja alan mukaan. Kansainvälisesti toimivat yritykset hyötyvät monikielisestä ohjelmistosta, jonka avulla yhteistyö ja analysointi yli maarajojen ovat mahdollista. Liity nyt Quentic Community yhteisöön ja verkostoidu meidän ja käyttäjiemme kanssa! 

Quenticin avulla kaikkien eri toimialueiden EHS-tiedot on vihdoin mahdollista yhdistää saumattomasti. Arvioi yrityksesi tehokkuutta täsmällisesti eri näkökulmista. Havaitse yhteyksiä ja löydä uusia mahdollisuuksia. Nopeuta päätöksentekoa ja hallinnoi EHS- ja CSR-prosesseja keskitetysti.

Quentic ei ole pelkkä tiedonhallintaohjelmisto: 

Tuo eri HSE- ja CSR-sidosryhmät yhteen. 

Mahdollista saumaton siirtymä työnkulusta toiseen yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella. Paranna tietämystä työturvallisuudesta ja ympäristönsuojelusta. Quentic pitää kaikki osapuolet täydellisesti ajan tasalla ja auttaa tekemään yhteistyötä – niin mobiilisti kentällä kuin toimistollakin.

Mitä yksinkertaisempi prosessi, sitä nopeammin päämäärä saavutetaan. Yhtenä johtavista työturvallisuus, ympäristö ja vastuullisuus ohjelmistotoimittajista, tavoitteenamme on selkeyttää ja helpottaa tiedonkulkua monimutkaisessa liiketoimintaympäristössä. Olemme tyytyväisiä vasta, kun sinä olet tyytyväinen – kun ratkaisu sopii sinulle ja päivittäisiin tarpeisiisi sataprosenttisesti.

Kokonaisvaltaisena ratkaisuna Quentic luo kestävää lisäarvoa yritykselle. Modulaarisessa ohjelmistossa on toiminnot ja käyttäjät yhdistävän lähestymistavan lisäksi  myös laaja kirjo eri käyttökohteita. Aina skaalattavissa ja ajan hermolla: Quentic mukautuu jatkuvasti päivittyvien alakohtaisten ja teknisten vaatimusten sekä käyttäjäpalautteen mukaan.

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Erinomainen laatu

Mobiilikäyttö lisää käyttömukavuutta

Quentic – missä, milloin ja miten vain haluat!

Samantekevää, onko käytössä PC, notebook, tabletti vai mobiilisovellus – Quenticin innovatiivinen teknologia tarjoaa kaikki tarvitsemasi mahdollisuudet.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

Järjestelmä tuntee tarpeesi

ja tarjoaa niihin parhaat työkalut

Quenticin tyytyväiset asiakkaat

Kaikilla toimialoilla!

  • Nordex AG
  • INEOS Köln GmbH
  • Helen Sähköverkko
  • Alfred Kärcher GmbH & Co.KG
  • Fingrid
  • T-Systems International GmbH
  • INEOS Phenol GmbH
  • Voith GmbH & Co. KGaA

Oli kyseessä keskikokoinen tai suuri yritys, Quenticin ohjelmistoratkaisut istuvat jokaisen organisaation tarpeisiin. Yli 900 organisaatiota eri toimialoilta ovat luottaneet globaalisti toimivaan ratkaisuumme jo vuosia.

X