Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot. Käytä hyväksi erinomaiseksi todettua järjestelmää, jonka kokoat täysin tarpeen mukaan eri ohjelmistomoduuleista.

Quentic tukee sinua kaikissa prosesseissa HSE:n ja kestävän kehityksen alalla. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti. Voit milloin tahansa tarkastella prosesseja ja valita, etsitkö kokonaisnäkemystä vai tarvitsetko yksityiskohtaisia erityistietoja jollekin yksittäiselle aihealueelle.

Quentic linkittää yrityksesi toimialat yhteen ja kokoaa kaikki osallistujat tehtäväpainotteisesti yhteiseen järjestelmään. Työvaiheet liittyvät näin toisiinsa eri osastojen kesken. HSE- ja kestävän kehityksen prosessit voidaan siten ymmärtää yhteisen tietokannan avulla eri perspektiiveistä.

Quentic on vakuuttava yksinkertaisen käsittelynsä ja suurimman käytännöllisyytensä ansiosta. Soveltuvuus hallinnointijärjestelmäsi tukemiseen on osoitettu virallisesti standardien ISO 14001, ISO 50001 ja ISO 45001 mukaan. Ei ihme, viime kädessä Quentic noudattaa jatkuvasti kulloisiakin ammatillisia ja teknisiä standardeja ja seuraa lisäksi käyttäjien palautetta. Nykyinen SaaS-teknologia mahdollistaa joustavan käytön selaimella.

Monet saamamme suositukset osoittavat, että voit luottaa Quenticiin alasta riippumatta. Riippumatta siitä, onko yritys keskikokoinen vai iso konserni, hankkija tai tuotantoyritys – Quenticillä hallinnoit tehtäväsi tehokkaasti. Yrityskohtaiset rakenteet räätälöidään erikseen Quenticiin, niin että järjestelmääsi voidaan käyttää yksilöllisesti.

Quentic tuo yhteen useampia ammattimoduuleja eri aloille työturvallisuudesta, ympäristön, energian ja kestävän kehityksen hallinnoinnin parista. Valitse niistä rakennuskivet, jotka tarvitsette yrityksessäsi, ja yhdistä ne työkaluusi mittojen mukaan. Pakettiratkaisu vai erityinen täydennys toimialalle – sinä päätät.

Kansainvälisesti toimivat yritykset hyötyvät ohjelmiston monikielisyydestä. Kielistä on saatavilla mm. englanti, espanja, portugali, kiina, ranska, italia, tshekki ja hollanti. Tämän ansiosta yritysten on mahdollista työskennellä itse alueidenvälisesti yhteisellä alustalla ja ohjata kaikkia prosesseja tehokkaasti.

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Erinomaista laatua

Mobiilikäyttö lisää käyttömukavuutta

Quentic – missä, milloin ja miten vain haluat!

Samantekevää, onko käytössä PC, notebook, tabletti vai mobiilisovellus – Quenticin innovatiivinen teknologia tarjoaa kaikki tarvitsemasi mahdollisuudet.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Järjestelmä tuntee tarpeesi

ja tarjoaa siihen parhaat työkalut

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi