Ohjelmistoratkaisu

Työturvallisuuden, ympäristöhallinnan, laadunvalvonnan ja kestävän kehityksen hyväksi

Mikä on Quentic?

Quentic on modulaarinen, selainpohjainen SaaS-ohjelmisto, jolla ratkaistaan helposti kaikki työsuojelu- ja ympäristönsuojeluvaatimukset sekä laadunhallintaan liittyvät vaatimukset ja kestävän kehityksen johtamisen. Käytettävissäsi on lukuisia toimintoja yrityksen prosessien dokumentointiin, analysointiin ja ohjaukseen. Samalla kokoat kaikki HSEQ- ja ESG-toimijat yhteiseen järjestelmään. Järjestelmän käyttö on helppoa selaimella työpisteeltä käsin tai Quentic App -sovelluksella mobiilisti.

Miksi Quentic?

Quentic on keskitetty alusta, joka yhdistää kaikki asianosaiset. Järjestelmän soveltuvuus ISO 9001-, ISO 14001-, ISO 27001-, ISO 45001- ja ISO 50001 standardien mukaisiin hallintajärjestelmiin on varmistettu. Quentic auttaa säästämään aikaa ja varmistaa lisäksi laadun ja lainmukaisuuden. Lukuisten luetteloiden hallinnan sijaan jokainen käyttäjä voi vahvistaa HSEQ-/ESG-prosesseja pienellä vaivalla. 

Ketkä käyttävät Quentic-järjestelmää?

Olipa kyse keskikokoisesta tai suuresta yrityksestä, valmistavasta teollisuudesta tai palveluista, Quentic on helppo sovittaa joustavasti yritysrakenteen ja alan mukaan. Kansainvälisesti toimivat yritykset hyötyvät monikielisestä ohjelmistosta, jonka avulla yhteistyö ja analysointi yli maarajojen ovat mahdollista. Liity nyt Quentic Community yhteisöön ja verkostoidu meidän ja käyttäjiemme kanssa! 

Quenticin avulla kaikkien eri toimialueiden HSEQ- ja ESG-tiedot on vihdoin mahdollista yhdistää saumattomasti. Arvioi yrityksesi tehokkuutta täsmällisesti eri näkökulmista. Havaitse yhteyksiä ja löydä uusia mahdollisuuksia. Nopeuta päätöksentekoa ja hallinnoi HSEQ- ja ESG-prosesseja keskitetysti.

Quentic ei ole pelkkä tiedonhallintaohjelmisto: 

Tuo eri HSEQ- ja ESG-ammattilaiset ja muut sidosryhmät yhteen järjestelmään. 

Mahdollista saumaton siirtymä työnkulusta toiseen yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella. Paranna tietämystä työturvallisuudesta, ympäristönsuojelusta, laadunhallinnasta ja kestävästä kehityksestä. Quentic pitää kaikki osapuolet täydellisesti ajan tasalla ja auttaa tekemään yhteistyötä – niin mobiilisti kentällä kuin toimistollakin.

Mitä yksinkertaisempi prosessi, sitä nopeammin päämäärä saavutetaan. Johtavana ohjelmistoasiantuntijana pyrimme luomaan selkeyttä ja opastusta monimutkaisella alalla sekä edistämään tiedonvaihtoa HSEQ/ESG-yhteisössä. Olemme tyytyväisiä vasta, kun sinä olet tyytyväinen – kun ratkaisu sopii sinulle ja päivittäisiin tarpeisiisi sataprosenttisesti.

Kokonaisvaltaisena ratkaisuna Quentic luo kestävää lisäarvoa yritykselle. Modulaarisessa ohjelmistossa on toiminnot ja käyttäjät yhdistävän lähestymistavan lisäksi  myös laaja kirjo eri käyttökohteita. Aina skaalattavissa ja ajan hermolla: Quentic mukautuu jatkuvasti päivittyvien alakohtaisten ja teknisten vaatimusten sekä käyttäjäpalautteen mukaan.

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

 

Mobiilikäyttö lisää käyttömukavuutta

Quentic – missä, milloin ja miten vain haluat!

Mobiili raportointikanavasi kaikkeen HSEQ- ja ESG-asioihin liittyvään. Lähetä tapahtumaviestejä, auditointituloksia, riskinarviointeja ja paljon muuta - kaikki älypuhelimellasi.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

Järjestelmä tuntee tarpeesi

ja tarjoaa niihin parhaat työkalut

Quenticin tyytyväiset asiakkaat

Kaikilla toimialoilla!

  • Philips GmbH U-L-M Photonics
  • Voith GmbH & Co. KGaA
  • Fingrid
  • DB Systemtechnik GmbH
  • Unilever Deutschland Holding GmbH
  • Vattenfall Europe Information Services GmbH
  • AbbVie Deutschland GmbH & Co. KG
  • Nordex AG

Oli kyseessä keskikokoinen tai suuri yritys, Quenticin ohjelmistoratkaisut istuvat jokaisen organisaation tarpeisiin. Yli 900 organisaatiota eri toimialoilta ovat luottaneet globaalisti toimivaan ratkaisuumme jo vuosia.

X