Suunnannäyttäjä pykäläviidakossa

Quenticin ohjelmistomoduuli: Vaatimustenhallinta

Oikeusvarmuus

Huolehdi lakien ja säädösten noudattamisesta. Pienennä vastuunriskiä.

Aina ajan tasalla

Lakikatselmukset sujuvat ja lakirekisterin vertailu on automaattista.

Tarpeettoman välttäminen

Lakitiedot on tallennettu keskitetysti ja asianosaisten tehtävät sovitettu yhteen.

Lisää läpinäkyvyyttä

Mielekkäät tietorakenteet ja tehokkaat suodattimet huolehtivat läpinäkyvyydestä.

Quentic - Vaatimustenhallinta

Quenticin Vaatimustenhallinta -moduulilla täytät määräysten mukaisesti kaikki huolellisuusvelvoitteet, joita työsuojelu- ja ympäristönsuojelulakien laajamittaiset määräykset edellyttävät. Minimoi vastuun riskisi.

Quenticin Vaatimustenhallinta -moduuli luo yleiskuvan pykäläviidakosta ja helpottaa oikeudellisen toimintatarpeen arviointia. Samanaikaisesti saat tehokkaat keinot varmistaa lainmukaiset menettelyt yrityksessä. Yhtenäisten ja ajantasaisten tietojen avulla voit osoittaa toiminnan olevan aina lainmukaista kaikilla yrityksen tasoilla.

Katsaus tärkeimpiin toimintoihin

Quenticin vaatimustenhallintamoduulin ominaisuuksia

Oikeuden säädösrekisteri ajan tasalla

Tutustu, miten Quentic voi auttaa yritystäsi täyttämään lakisääteiset velvoitteensa. Pysy ajan tasalla työlainsäädännön ja ympäristönsuojelusäännösten tärkeimmistä oikeudellisista kysymyksistä sekä uusimmista kestävän kehityksen ohjeista. Quenticin vaatimustenhallinta on kattava ja ajantasainen resurssi, joka on suunniteltu vahvistamaan HSEQ- ja ESG-lainsäädännön noudattamista.

Hae lisätietoja

Laitteistorekisteri pyynnöstä

Hanki tukea Quenticiltä, niin voit keskittyä olennaiseen työ- ja ympäristönsuojelun pykäläviidakossa ja täytät toimintavelvollisuutesi. Quenticin oikeuden säädösrekisterin rakenne on jäsennelty ja päivitystoiminnot käteviä. Ohjelma pitää huolen siitä, että oikeudelliset tiedot ovat kauttaaltaan kunnossa ja vahvistaa EHS:n noudattamistasi.

Hae lisätietoja

Tekniset testit ja huollot

Käytettävien laitteiden ja työvälineiden tekniset tarkastukset ja huollot organisoit Quenticillä kokonaisuudessaan ja määräaikojen mukaisesti. Tarkastussuunnitelma näyttää päivittäin, milloin ovat vuorossa mitkäkin tutkimukset ja johtaa suoraan tapaamisten valmisteluun. Kaikki testitulokset tallennetaan selkeässä muodossa ja sisällytetään automaattisesti seuraavaan tarkastussuunnitelmaan.

Hae lisätietoja

Lupien ja päätösten tehokas käsittely

Jos haluat ottaa käyttöön uusia laitteistoja tai muuttaa olemassa olevia laitteistoja, sinun on pääsääntöisesti hankittava viranomaisten luvat riittävän työ- ja ympäristönsuojelun varmistamiseksi. Quenticillä saat yleiskatsauksen kaikkiin lupakäsittelyihin ja hallitset hakemusta, testiprosessia, tulosasiakirja-aineistoa ja toimeenpanoa erinomaisesti.

Hae lisätietoja

"Quenticin käyttöönotolla on meille suurta strategista ja operatiivista merkitystä. Järjestelmä helpottaa kaikkien työntekijöiden työtä. Lisäksi pystymme tuottamaan tärkeää lisäarvoa osoittamalla prosessiemme läpinäkyvyyden viranomaismääräysten mukaisesti."

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X