Suunnannäyttäjä pykäläviidakossa

Quenticin ohjelmistomoduuli: Vaatimustenhallinta

Oikeusvarmuus

Huolehdi lakien ja säädösten noudattamisesta. Pienennä vastuunriskiä.

Aina ajan tasalla

Lakikatselmukset sujuvat ja lakirekisterin vertailu on automaattista.

Tarpeettoman välttäminen

Lakitiedot on tallennettu keskitetysti ja asianosaisten tehtävät sovitettu yhteen.

Lisää läpinäkyvyyttä

Mielekkäät tietorakenteet ja tehokkaat suodattimet huolehtivat läpinäkyvyydestä.

Quentic - Vaatimustenhallinta

Quenticin Vaatimustenhallinta -moduulilla täytät määräysten mukaisesti kaikki huolellisuusvelvoitteet, joita työsuojelu- ja ympäristönsuojelulakien laajamittaiset määräykset edellyttävät. Minimoi vastuun riskisi.

Quenticin Vaatimustenhallinta -moduuli luo yleiskuvan pykäläviidakosta ja helpottaa oikeudellisen toimintatarpeen arviointia. Samanaikaisesti saat tehokkaat keinot varmistaa lainmukaiset menettelyt yrityksessä. Yhtenäisten ja ajantasaisten tietojen avulla voit osoittaa toiminnan olevan aina lainmukaista kaikilla yrityksen tasoilla.

"Quenticin käyttöönotolla on meille suurta strategista ja operatiivista merkitystä. Järjestelmä helpottaa kaikkien työntekijöiden työtä. Lisäksi pystymme tuottamaan tärkeää lisäarvoa osoittamalla prosessiemme läpinäkyvyyden viranomaismääräysten mukaisesti."

Asiantuntijatietoa sinulle

Täältä löydät parhaita käytäntöjä, trendejä ja vinkkejä.

Whitepaper ISO 19600

Haluatko varmistaa vaatimustenmukaisuuden koko arvoketjussa? Lue whitepaperista, kuinka toteutat vaatimustenhallintajärjestelmän (CMS), pienennät vastuuriskiä, saavutat luottamusta ja hyödyt sertifioinnista.

Lataa whitepaper

Quentic Vaatimustenhallinta

Minimoi vastuuriskisi! Näe, kuinka Quentic auttaa sinua täyttämään huolellisuusvelvoitteet määräysten mukaisesti ja osoittamaan milloin tahansa toiminnan olevan lainmukaista.

Katso video

Pirelli Deutschland

Kuinka täyttää tiukat oikeudelliset vaatimukset ja auditoinnit autoteollisuuden toimittajana ja pysyä samalla kilpailukykyisenä? Lue, kuinka Pirelli on onnistunut tässä Quenticin avulla.

Lue menestystarina
Resursseihin

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

X