Älykästä raportointia kentältä

Quentic App –sovelluksella

Joustava raportointi

Tallenna EHS-tiedot paikan päällä matkapuhelimellasi - jopa offline-tilassa.

Lomakkeet jokaiseen tarpeeseen

Käytä valmiita lomakkeita tai luo omia lomakkeita intuitiivisella vedä ja pudota -editorilla.

Sitouta ihmisiä turvallisuuteen

Ota työntekijät, tavarantoimittajat ja palveluntarjoajat mukaan helposti.

Selkeä yleiskuva

Arvioi ja käsittele tietoja keskitetysti.

Quentic App

Auditoinnin tai tarkastuksen aikana on usein tärkeää kirjata tiedot suoraan paikan päällä, mutta harvoin saatavilla on tietokonetta. Väliaikaisratkaisut paperilla hankaloittavat työtä, saattavat johtaa yksityiskohtien häviämiseen ja muodostavat ylimääräisen esteen ennakoivalle raportoinnille.

Quentic App -sovellus on työturvallisuuden, ympäristöjohtamisen ja kestävän kehityksen mobiili raportointikanava. Se on käytettävissä tarvittaessa – missä ja milloin tahansa. Täytä lyhyitä lomakkeita tai tarkastuslistoja nopeasti ja helposti paikan päällä, ja lähetä ne suoraan vastuuhenkilöille.

Valmiit ja räätälöitävät lomakkeet sekä valokuva- ja offline-toiminnot kattavat kaikki käyttötarpeet tapahtumien ja tarkastustulosten raportoinnista aina riskianalyysiin asti. Sähköisellä allekirjoituksella voidaan hoitaa kiireelliset hyväksynnät myös kentältä.  

Kaikki osalliset mukaan läpinäkyvään prosessiin! Työntekijät, palveluntuottajat ja muut sidosryhmät pääsevät helposti mukaan ja voivat jakaa tietoja vaivattomasti – myös ilman sisäänkirjautumista.

Kaikki ilmoitukset ilmestyvät portaaliin, jossa ne ovat tarkasteltavissa keskitetysti ja reaaliaikaisesti. Asianmukaiset raportit laaditaan automaattisesti.
Tietojen tarkempi käsittely ja saumaton siirtyminen HSE-/CSR-prosesseihin varmistetaan yhdistämällä Quentic App ‑sovellus Quentic Platform ‑alustaan.

Lisäksi Quenticin sisältökumppaneiden tietojen ja palveluiden, olemassa olevien IT-järjestelmien ja/tai BI-ratkaisujen integrointi on helppoa.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Asiantuntijatietoa sinulle

Täältä löydät parhaita käytäntöjä, trendejä ja vinkkejä.

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera käyttää menestyksekkäästi Quentic Appia työntekijöiden havaitsemien työturvallisuusaiheiden raportointiin. Videolta näet syyt ohjelmistoratkaisun käyttöön ja saat vinkkejä menestyksekkääseen ohjelmiston …

Katso video

Quentic App

Hyödynnä Quentic Appia mobiilina työturvallisuuden, ympäristöjohtamisen ja kestävän kehityksen raportointikanavana. Katso, kuinka dokumentoit riskiarviot, auditoinnit, tarkastuskäynnit ja tapahtumat välittömästi paikasta …

Katso video

Empower

Rakennusyritykselle hyvä maine on välttämätön ja yrityksen työturvallisuuden on oltava sekä sisäisesti että ulkoisesti samalla tasolla. Lue, kuinka Empower on parantanut Quentic Appin avulla turvallisuus-, laatu- ja …

Lue menestystarina
Resursseihin

X