EcoIntense laajentaa johtoryhmäänsä kansainvälistä kasvua varten

07.12.2017

Ohjelmistoasiantuntija EcoIntense vahvistaa johtoryhmäänsä talousjohtajalla (CFO) ja myyntijohtajalla (CSO). Molemmat tehtävät on luotu osaksi yhtiön kansainvälistä kasvua.

Philipp E. Lederer (CFO)
Philipp E. Lederer (46) on Berliinissä EcoIntensen CFO 1. marraskuuta lähtien. Hän oli aikaisemmin Watchmasterin CFO ja toimitusjohtaja. Ennen näitä hän toimi Foodpandan -konsernin talousjohtajana ja toimitusjohtajana. Uransa alussa hän oli Morgan Stanleyn investointipankissa Lontoossa, New Yorkissa sekä viimeisimpänä toimitusjohtajana Frankfurtissa. Hän valmistui Sveitsissä St. Gallenin yliopistosta (HSG).
Uudessa tehtävässään EcoIntensellä Philipp E. Lederer vastaa talous-, valvonta- ja kirjanpitotehtävien lisäksi sulautumisista ja hankinnoista, sijoittajaviestinnästä ja muista strategisista aiheista.

Mark Knill (CSO)
Mark Knill (49) on Berliinissä EcoIntensen CSO:na 15. marraskuuta lähtien. Hollantilaista syntyperää olevalla Knillillä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisten Software as a Service (SaaS) palveluista ja eri yritysten pilvipohjaisten tuotteiden myynnistä. Hän on ollut eri johtotehtävissä yrityksissä kuten Peoplexs ja Markit Group, viimeisin toimi oli Talentsoftilla. Hän on tukenut näitä ja muita yrityksiä globaalin kasvun tiellä. Myyntijohtajana Mark Knill on vastuussa EcoIntensen kaikista laajenemistoimista.


EcoIntense on muuttanut nimensä muotoon Quentic lokakuussa 2018. Osana tätä muutosta EcoWebDesk-ohjelmisto on myös uudelleennimetty Quenticiksi.

Philipp E. Lederer, talousjohtaja, EcoIntense GmbH

Mark Knill, myyntijohtaja, EcoIntense GmbH

X