Tietoturva: EcoIntense saa ISO/IEC 27001 sertifikaatin

28.3.2018

EcoIntense GmbH on yhtenä ensimmäisistä työturvallisuus- ja ympäristöalan ohjelmistovalmistajista Saksassa hankkinut ISO/IEC 27001 -sertifioinnin. Sertifikaatin myönsi DQS GmbH tietotekniikkapalvelujen tietoturvaohjausjärjestelmän käyttöönotosta ja soveltamisesta, konsultoinnista sekä EcoWebDesk-ohjelmiston käyttöönotosta.


"Asiakastietojen suojaaminen sekä tietoturva ovat olleet meille yrityksen perustamisesta lähtien ensimmäisellä sijalla", sanoo Sebastian Mönnich, EcoIntense GmbH:n toimitusjohtaja. "SaaS-palveluntarjoajana tavoitteemme on varmistaa IT-järjestelmien jatkuva saatavuus, tietojen luottamuksellinen tallennus sekä niiden koskemattomuuden varmistaminen. Sertifikaatti korostaa sitä, että informaatioturvallisuus tulee nähdä kiinteänä osana yrityksen jatkuvaa prosessia."

Yksi sertifikaatti, monta etua
ISO/IEC 27001 sertifikaatin kokonaisvaltaisuus takaa, että hallintajärjestelmää toteutetaan kaikkien tasojen palveluissa. Tietoturvallisuuden huomioiminen kaikissa yrityksen toimissa alentaa riskejä, parantaa turvallisuustasoa sekä auttaa pitämään kiinni vaatimustenmukaisuudesta. Yritykset, jotka käyttävät työturvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen hallinnan verkkoratkaisuja, hyötyvät sertifioidun hallintajärjestelmän eduista useilla eri tavoilla. Esimerkiksi DIN ISO/IEC 27001 -standardin mukaisesti sertifioidun ohjelmiston käyttö helpottaa yrityksen omaa sertifiointia. Tietoturvallisuuden korkeassa tasossa korostuu myös se, että EcoIntense käyttää prosesseja, jotka estävät vakoilun, manipuloinnin ja asiakastietojen väärinkäytön.

Supply Chain mahdollistaa jatkuvan turvallisuuden
Lisäksi EcoWebDeskin Software as a Service -paketti sisältää sertifioidun tietoturvakeskuksen palvelun. Pääsy- ja kulunvalvonta, ilmastointi, redundantti virransyöttö ja verkkoyhteydet sekä salattu datasiirto takaavat optimaalisen tietosuojan ja turvallisuuden. Järjestelmän suoritustehon jatkuva seuranta ja päivittäiset varmuuskopiot takaavat tietojen korkean käytettävyyden. Myös Bundesverband IT-Mittelstand vahvistaa ohjelmiston luotettavuuden ja tietoturvan. EcoWebDeskille on myönnetty muun muassa "Software Made in Germany" ja "Software Hostet in Germany" -merkinnät.


EcoIntense on muuttanut nimensä muotoon Quentic lokakuussa 2018. Osana tätä muutosta EcoWebDesk-ohjelmisto on myös uudelleennimetty Quenticiksi.
 

X