EcoIntenselle kaikkien aikojen vahvin tulos

14.3.2018

EcoIntense GmbH jatkaa kasvuaan. Saimme edellisenä vuonna yli 100 uutta asiakasta, jotka luottavat EcoWebDeskin verkkoratkaisuun työturvallisuuden, ympäristöhallinnan ja kestävyyden alalla. Pystyimme kasvattamaan liikevaihtoamme 50 prosenttia yhden vuoden aikana ja jatkamaan kansainvälistä laajentumista,


"Kysynnän ennätyksellinen määrä osoittaa, että EcoWebDesk on vakiinnutanut asemansa terveys-, turvallisuus- ja ympäristöasioissa (HSE)", sanoo EcoIntense GmbH:n toimitusjohtaja Markus Becker. Yrityksen omat rakenteet voidaan soveltaa ohjelmistoon sopivaksi. Tästä johtuen verkkosovellus sopii yhtä hyvin niin keskisuurille yrityksille kuin myös suurkonserneille, ja se on käytössä jo yli 500 yrityksessä. Vuonna 2017 uusiin asiakkaisiin liittyivät lentoyhtiö Luxair S.a., Leipziger Stadtwerke, Pelikan Vertriebsgesellschaft GmbH & Co. KG sekä kansainvälinen kauppa- ja palvelukonserni BayWa AG.

Sijoittajat ja NordSafety-yritysosto toivat lisää vauhtia
Uudet osakkaat, One Peak Partners ja Morgan Stanley Expansion Capital, ovat mukana tukemassa kasvuamme, investoituaan toukokuussa 2017 yritykseemme 22 miljoonaa euroa. Markus Becker sanoo: "EcoIntensestä tulee johtava eurooppalainen toimittaja, joka ohjelmistoratkaisuittensa avulla optimoi ja yhdenmukaistaa kestävän kehityksen raportointivaatimuksilla varustettuja HSE-prosesseja." Tärkeä etappi oli suomalaisen ohjelmistotuottajan NordSafetyn hankinta marraskuussa 2017. Tämä yritysosto laajensi EcoIntensen tuotevalikoimaa innovatiivisella mobiilisovelluksella.

Matkalla Euroopan markkinajohtajaksi
Myös IT- ja HSE-spesialistina tunnetun yrityksemme henkilökunnan määrä on kasvanut. Tällä hetkellä työllistämme yli 120 työntekijää, joka on yli 50 prosenttia edellisvuotta enemmän. Johtoryhmää EcoIntense laajensi kahdella uudella toimella: marraskuusta 2017 yrityksen kansainvälistymistä eteenpäin vievät talousjohtaja Philipp E. Lederer sekä myyntijohtaja Mark Knill. Euroopan markkinajohtajaksi kasvamisen nopeuttamiseksi avasimme juuri uuden toimiston Wienissä. Sveitsissä EcoIntense on tehnyt yhteistyötä Geelhaarconsulting GmbH:n ja Neosys AG:n kanssa jo muutaman kuukauden ajan. Näin laajennamme yhteistyöverkostoamme edelleen ja täydennämme verkkopohjaista ratkaisua erikoisaiheiden asiantuntevalla neuvonnalla.

EcoIntense on muuttanut nimensä muotoon Quentic lokakuussa 2018. Osana tätä muutosta EcoWebDesk-ohjelmisto on myös uudelleennimetty Quenticiksi.

Markus Becker CEO Quentic

X