EcoIntense lukeutuu ITC-alan parhaisiin työnantajiin

23.3.2017

Ohjelmistovalmistaja palkittiin Great Place to Work -tapahtumassa

EcoIntense sai tunnuksen "Paras ITC-työnantaja 2017". Riippumaton Great Place to Work® -instituutti palkitsi ohjelmistotuottajan tänä vuonna jo toistamiseen.
Työsuojelun, ympäristöhallinnan ja kestävän kehityksen EcoWebDesk -ratkaisua tarjoava Ecointense kuuluu Berliinin parhaisiin työnantajayrityksiin informaatio- ja televiestinnän toimialalla. "Tämä tunnustus on osoitus siitä, että EcoIntense ei ole ainoastaan yksi parhaista paikallisista työnantajista, vaan se on erittäin houkutteleva kaikille ITC -alan työntekijöille", pohtii Markus Becker, EcoIntense GmbH:n toimitusjohtaja.

Vertailututkimuksen tulokset saatiin alan työntekijöiden nimettömistä kyselyistä. Lisäksi johdolta kysyttiin yrityksen johtamisesta ja henkilökunnan huomioimisesta. "Tunnustus on osoitus hyvästä ja autenttisesta yrityskulttuurista, jossa panostetaan erityisesti luottamukseen, reiluuteen, arvostukseen ja tiimihenkeen", sanoo toimitusjohtaja Andreas Schubert Saksan Great Place to Work® -instituutista, jonka kansainvälinen tutkimus- ja konsultointiverkosto tukee yrityksiä noin 50 maassa ympäri maailmaa työntekijäkeskeisen yrityskulttuurin muokkaamisessa.

EcoIntense on muuttanut nimensä muotoon Quentic lokakuussa 2018. Osana tätä muutosta EcoWebDesk-ohjelmisto on myös uudelleennimetty Quenticiksi.