Dr. Mario Lenz on Quenticin uusi tuotejohtaja (CPO)

29.4.2019

Quentic laajentaa johtoryhmäänsä. Tuotejohtajana (CPO) on 15. huhtikuuta alkaen toi-minut Dr. Mario Lenz.

Quentic laajentaa johtoryhmäänsä. Tuotejohtajana (CPO) on 15. huhtikuuta alkaen toi-minut Dr. Mario Lenz. Vastikään perustetussa tehtävässä hän vastaa Euroopan johtavan työturvallisuus-, ympäristöjohtamisen-, yhteiskuntavastuuohjelmistojen ja -palveluiden tarjoajan tuotestrategiasta. Tuoteportfolioon kuuluvat ohjelmistoalustan ja sovellusten ohella erilaiset sisältöpalvelut sekä integraatiokerros asiakkaan järjestelmiin liittymistä varten.

"Olen erittäin iloinen siitä, että Mario Lenz otti tehtävän vastaan. Hänen osaamisensa tuotehallinnan alalla on merkittävä, ja hän on vahva johtaja. Hänen laajan asiantunte-muksensa ansiosta voimme kehittää kansainvälisen kasvumme suuntaa entisestään", sanoo Markus Becker, Quenticin toimitusjohtaja (CEO).

Mario Lenz toimi aiemmin Market Logic Software AG:n tuotehallinnan vanhempana apu-laisjohtajana. Hän tuo mukanaan monivuotisen kokemuksensa useiden eri teknologia-yritysten teknologiajohtajana (CTO) ja operatiivisena johtajana (COO), kuitenkin yli kymmenen vuoden ajan yli hänen painopisteensä on ollut tuotteiden. Lenz on opiskellut tietojenkäsittelytiedettä Humboldt-yliopistossa Berliinissä ja väitteli vuonna 1999 teko-älyn tohtoriksi.

Lehdistökuvat

Dr. Mario Lenz, Chief Product Officer (CPO) von Quentic

Lehdistötiedote

Dr. Mario Lenz on Quenticin uusi tuotejohtaja (CPO)
PDF | 93 KB

Tietoa henkilöstä Quentic

Quentic on yksi johtavista eurooppalaisten HSE- ja CSR-markkinoiden Software as a Service (SaaS) -palvelujen rat-kaisuntarjoajista. Yrityksen pääkonttori on Berliinissä ja sen palveluksessa on 200 työntekijää. Toimipaikkoja on Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä sekä Suomessa, Belgiassa, Tanskassa ja Alankomaissa. Yli 600 asiakasta on jo valinnut Quentinin ohjelmistoratkaisut HSE- ja CSR-hallintansa tueksi. Verkkoalusta kattaa kahdeksalla yksilöllisesti yhdistet-tävällä moduulillaan työturvallisuuden, riskit ja auditoinnit, vaaralliset aineet, lainsäädännön noudattamisen, verkkokoulutukset, prosessit sekä ympäristöjohtamisen ja kestävän kehityksen. Quentic verkostoi tietoja, yhdistää kaikki HSE- ja CSR-toimijat ja on innostunut koko tehtäväkentästä − selaimen tai sovelluksen kautta. Koska tehtävät lomittuvat osastojen, sijaintien ja maiden välillä, voidaan yritysprosesseja ohjata tehokkaasti lakisääteisten mää-räysten mukaisesti.

X