Quentic esittelee eurooppalaisen EHS-alan ammattikonferenssin

21.7.2021

Tapaa alan johtavia asiantuntijoita ja verkostoidu heidän kanssaan Euroopan laajuisesti tapahtumassa HS2E-Forum Europe | Virtuaalitapahtuma

Quentic on yksi johtavista ohjelmisto- ja palveluntarjoajista työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen hallinnan toimialalla. Jo yli 800 yritystä on valinnut Quenticin vahvistamaan EHS- ja CSR-prosessien hallintaa. Voidakseen jakaa kokemustaan ja tietotaitoaan Quentic-käyttäjille sekä alan toimijoille, yritys kutsuu kansainvälisiä EHS-ammattilaisia vakiintuneeseen asiantuntijakonferenssiin HS2E-Forum | Virtuaalitapahtuma, 30. syyskuuta 2021. Ottamalla osaa tunnettujen kansainvälisten puhujien inspiroiviin esityksiin ja osallistumalla breakout-istuntoihin, osallistujat saavat arvokasta tietoa HS2E:n eli Health, Safety, Sustainability ja Enviromental Managementin uusimmista trendeistä sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua alan asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi konferenssi on täydellinen tilaisuus tavata Quenticin edustajia ja tutustua Quentic-ohjelmistoon. 

Uuden oppimista ja verkostoitumista Euroopan EHS-yhteisön kanssa

Tämä virtuaalinen ja kansainvälinen versio Quenticin HS2E-Forumista tarjoaa monipuolisen ohjelman sisältäen vaikuttavia live-esityksiä, tarinoita parhaista käyttäjätapauksista, verkostoitumismahdollisuuksia, ajatuksia herättäviä keskusteluja turvallisuusjohtamisesta sekä pohdintoja moderneista lähestymistavoista, turvallisuustrendeistä ja tulevaisuuden työskentelystä pandemian jälkeisessä työympäristössä. Ohjelman kohokohdat:

  • Key Note on Safety Culture by Davide Scotti, Head of HSE Culture, Communication & Training, Saipem; General Secretary, Leadership in Health & Safety Foundation (LHS)
  • Behavioral Safety for Culture Change by Prof. Christoph Bördlein, BBS expert and Professor at the University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt, Germany
  • Digital Technology and Sustainability: Mutual Benefits by Isidora Díaz Heredia, Chief Sustainability and HSE Officer, Parques Reunidos Group
  • Working in the New Normal: Best Practice Online by Stefan Meister, Managing Director of intercultures, specialist for virtual leadership, author of “Closeness at a Distance”

Lisäksi Quenticin EHS-asiantuntijat ja konsultit jakavat ajatuksiaan Quentic-ohjelmiston uusimmista kehityksistä ja tarjoavat käytännön työkaluja siihen, kuinka työntekijät sitoutetaan hyödyntämään ohjelmistoa, ylläpitämään tehokasta turvallisuuskulttuuria ja suorittamaan fyysisen työmäärän riskiarviointeja. Tapahtumassa on myös mukana virtuaalisia osastoja ja näyttelyitä Quenticin kumppaniverkostosta.

Virtuaalinen päivä täynnä kohtaamisia

Koko ohjelma on löydettävissä osoitteessa: https://www.hs2e-europe.com, jonka kautta konferenssista kiinnostuneet voivat rekisteröityä osallistujaksi. Yhden päivän virtuaalikonferenssin hinta on 149 EUR (+alv). Early Bird -hinta 99 EUR (+alv) on voimassa 31. heinäkuuta 2021 asti. 
 

Lehdistökuvat

HS2E-Forum | Virtual Event
RGB | 1200x800 px. | 440 KB | Lähde: Quentic GmbH

 

Tietoa Quenticistä

Quentic on yksi johtavia eurooppalaisten HSE- ja CSR-markkinoiden Software as a Service (SaaS)  palvelujen ratkaisuntarjoajia. Yrityksen pääkonttori on Berliinissä, ja sen palveluksessa on yli 250 työntekijää. Toimipaikkoja on Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Ranskassa, Espanjassa ja Italiassa. Yli 800 asiakasta on jo valinnut Quenticin ohjelmistoratkaisut HSE- ja CSR-hallintansa tueksi.    

Verkko-ohjelmisto koostuu kymmenestä yksilöllisten tarpeiden mukaan yhdistettävästä moduulista Työturvallisuus, Työnvalvonta, Riskit ja auditoinnit, Havainnot ja poikkeamat, Vaaralliset aineet, Vaatimustenhallinta, Verkkokoulutukset, Prosessit, Ympäristöjohtaminen ja Kestävä kehitys. Quentic tukee tällä hetkellä useita yrityksiä valmiiden koulutussisältöjen ja riskiarvioiden sekä Työturvallisuus- ja Verkkokoulutukset-moduulien avulla uuden työturvallisuusstandardin käyttöönotossa ja siten taistelussa COVID-19-pandemiaa vastaan. Quenticin alusta tukee myös standardien ISO 14001, ISO 50001 ja ISO 45001 mukaisia kokonaisvaltaisia johtamisjärjestelmiä.  

X