Tarpeisiisi räätälöidyt GRI-standardit

Hyödynnä valmiita kestävyysindikaattoreita

Quentic-ohjelmiston indikaattoriluettelot

Yritysten on yhä tärkeämpää raportoida toimista, joita ne toteuttavat kestävän kehityksen strategiansa tukemiseksi. Potentiaaliset sijoittajat eivät ainoastaan vaadi yrityksiltä, että ne täyttävät tietyt kestävän kehityksen ja ESG:n kriteerit tai tunnusluvut. EU luo yhä enemmän pohjaa yhtenäisille ja sitoville raportointistandardeille, jotka kuvaavat, miten yritysten toiminta vaikuttaa ihmisiin, talouteen ja ympäristöön. Global Reporting Initiativen (GRI) standardit ovat jo vakiintuneet maailman käytetyimmiksi kestävän kehityksen raportointiohjeiksi.

Onko yrityksesi valmis laajentamaan omaa kestävän kehityksen ja ESG-raportointiaan GRI-indikaattoreiden avulla? Jos näin on, voit saada tunnustetut GRI-standardit suoraan Quentic-järjestelmääsi valmiina tietueina. Toimitamme valikoiman standardeja olennaisuusanalyysin tulosten perusteella. Tämä on erittäin edullinen tapa yhdistää GRI:n parhaiden käytäntöjen malli Quenticin kehittyneisiin raportointiprosesseihin. Myös muita indikaattoreita voidaan lisätä joustavasti.

Tunnustetut standardit

Quentic on sertifioitu GRI Software and Tools Partner -yhteistyökumppani, ja se tarjoaa indikaattorikokonaisuuksia, jotka perustuvat seuraaviin standardeihin: 

VersioSaatavilla olevat kielet
GRI Universal Standards 2021Englanti

Haluatko lisätä GRI-indikaattoreita yrityksessäsi jo käytössä oleviin erityisindikaattoreihin? Asiantuntijatiimimme järjestää mielellään yksilöllisen konsultaation ja auttaa sinua valitsemaan ja integroimaan tarvittavat tiedot järjestelmääsi.

Pyydä tietoa

”Sisältötarjontamme avulla säästämme asiakkaidemme aikaa ja tarjoamme heille luotettavan ammatillisen kehyksen.”

Quentic Mirko Spezialist für Gefahrstoffe

+358 20 703 2588 | contact.fi@quentic.com

Mirko Broz
Team Manager Content Services

X