Berliini HS2E-foorumi

03.5.2018

Berliinissä 25.–26. huhtikuuta pidetty 8. HS2E-foorumi keräsi 300 osallistujaa 130 yrityksestä etsimään vaihtoalustaa EcoWebDesk-ohjelmiston käyttäjille sekä ja tutustumaan samassa yhteydessä järjestettyyn ammattikonferenssiin. 

“HS2E-foorumin eri työpajat, koulutukset ja luennot tarjosivat vaihtelevan ohjelman. Teoria ja käytäntö yhdistettiin käytännöläheisillä esityksillä ja jakamalla kokemuksia HSE-ohjelmiston EcoWebDesk käytöstä.”

Mukana oli paljon mielenkiintoista sisältöä, kuten Stephan Freundl kuvaus valtakunnallisen työsuojelun suunnitelmasta ja toteutuksesta palvelu- ja vähittäiskauppakonserni BayWa AG:ssa. STAEDLER Mars GmbH & CO. KG puolestaan antoi katsauksen EcoWebDeskin CMR-dokumentaatiosta. Michael Klein Balluff GmbH:sta kertoi työsuojelun-, lainsäädännön- ja vaarallisten aineiden hallinnoinnin tehokkaasta organisoinnista. Andreas Mayer taas piti esitelmän kestävyyden hallinnasta Alfred Kärcher GmbH & CO. KG:ssa.

Yhteensä 36 työryhmässä käsiteltiin eri ohjelmia koskevia sovellusskenaarioita, kuten kansainvälinen käyttöönotto, hallinto ja päätietojen ylläpito tai valtuutukset. Erityisen suuri mielenkiinto kohdistui uuteen EcoWebDesk-sovellukseen, jonka avulla voidaan joustavasti älypuhelinta käyttäen ilmoittaa sattuneet tapahtumat ja onnettomuudet. Tapahtumaa oli täydennetty alan messuesittelyillä. Osallistujat saivat lisäinformaatiota EcoIntense-kumppaneilta sekä muilta näytteille asettelijoilta, kuten esim. eco COMPLIANCE tai IbUQAS GmbH & Co. KG.:lta.

Aivan kuten edellisinäkin vuosina, myös kahdeksannen HS2E-foorumin pääpaino oli asiantuntijoiden suora tiedonvaihto työsuojeluun, ympäristöhallintoon ja kestävään kehitykseen liittyen. Ennen kuin luonnontieteellinen museo toivotti tervetulleeksi dinosaurusten maailmaan, kävivät osanottajat kaupunkikierroksella. Dinosaurusten luurankojen ja fossiilien välissä vierailijat jatkoivat neuvottelujaan, jotka jatkuivat EcoIntense-tiimin kanssa aina iltaan asti.

Kiitämme kaikkia kumppaneita, luennoitsijoita, osallistujia sekä työntekijöitä tästä onnistuneesta tapahtumasta ja toivotamme sinut tervetulleeksi yhdeksännelle HS2E-foorumille!

Lisää kuvia täältä.
EcoIntense on muuttanut nimensä muotoon Quentic lokakuussa 2018. Osana tätä muutosta EcoWebDesk-ohjelmisto on myös uudelleennimetty Quenticiksi.