Quentic 12.3: Valmiit työkalut vaatimuksenmukaisuusauditointeihin.

29.6.2020

Quentic 12.3: Valmiit työkalut vaatimuksenmukaisuusauditointeihin.  

Quentic-alustan versio 12.3 on nyt saatavilla ja se tarjoaa monia uusia ominaisuuksia. Erityistä huomiota kiinnitettiin järjestelmän vaatimustenhallinnan palveluiden sisältöön: Uuden sisältörajapinnan ansiosta käyttövalmis lakisisältö voidaan nyt siirtää Quenticiin ja integroida saumattomasti vaatimustenhallinnan auditointeihin, mikä mahdollistaa tietojen jäsennellyn arvioinnin. Lisäksi Quentic App:iin on tehtymerkittävä päivitys, jonka avulla sovelluksen  käytettävyys on parantunut. Myös Quentic Analytics tarjoaa laajennetut reaaliaikaiset EHS-mittarit sekä alustalle että mobiilisovellukselle.

RegScan rajapinta lakisisällöille

Uusi RegScan -rajapinta laajentaa nykyisiä mahdollisuuksia integroida säännölliset ja automaattiset lakisisällön päivitykset Quentic-alustaan. Tämä lisäys parantaa huomattavasti kykyä ylläpitää kansainvälistä rekisteriä lakivaatimuksista ja -velvoitteista. RegScan tarjoaa EHS-säädöksiä yli 230 alueelta ympäri maailmaa. Jokainen säädös on tallennettu sekä alkuperäiskielellä että englanninkielisenä käännöksenä. RegScan:illa on yli 30 vuoden kokemus alalta sekä maailmanlaajuinen lakiasiantuntijoiden verkosto, mikä tekee RegScan:ista vakiintuneen yhteistyökumppanimme.

Vaatimustenhallinta: Auditoinnit helposti

EHS:n parissa työskentelevien on jatkuvasti seurattava lukuisia lakimääräyksiä ja niistä tapahtuvia muutoksia. Heidän on tulee myös varmistaa, että syntyvät lakivelvoitteet tarkastetaan ja pannaan asianmukaisesti täytäntöön heidän yrityksessään. Vaatimuksenmukaisuusauditoinnit  ovat tärkeä osa tätä prosessia, ja Quentic-järjestelmän versio 12.3 mahdollistaa erityisesti nämä auditoinnit. Selkeästi määritelty auditointiprosessi takaa luotettavat tilanneraportit yhtiön vaatimustenmukaisuudesta, jolloin toimenpiteitä voidaan tehdä suoraan tilanteen pohjalta.

Quentic App:n uusi ulkoasu

Quentic App:in,avulla  voi hoitaa nopeasti  EHS-tehtäviä liikkeellä ollessaan. Uusimman  3.0 päivityksen mukana sovelluksen ulkoasu uusiutuu. Päivityksen ansiosta   sovelluksen käytettävyys  ja ulkoasua ovat parantuneet sekä selkeytyneet  huomattavasti. Uusi ulkoasu tarjoaa selkeämmän yleiskuvan sekä mahdollistaa uusien ominaisuuksien käyttöönoton tulevaisuudessa. Sovelluksen yksilöllisesti muokattava kotisivu tarjoaa myös nopean pääsyn useasti käyttämiin lomakkeisiin, asiakirjoihin ja ilmoituksiin.

Mittaa EHS toimintaa Quentic Analyticsillä

Quentic Analytics on ratkaisu kehityksen ja trendien tunnistamiseen yrityksen EHS-indikaattoreista. Se käyttää Quentic-järjestelmän tietokantaa tarjoamalla kohdennettua tietoa analysoitavaksi, sekä mahdollistaa esimiehille helpon ja nopean pääsyn tietoihin. Vakio KPI:t, arvioinnit ja kuvaajat on optimoitu  ja niitä on myös laajennettu. Quentic-alustalle ja sovellukselle on nyt saatavana kattava Analytics-mittaristo, joka tarjoaa yksityiskohtaisemman kuvan erilaisista ajankohtaisista alueista, kuten poikkeamat, ohjeet ja vastuullisuusindikaattorit.

X