Quentic lahjoittaa avustustoimiin luonnonkatastrofin jälkeen

06.12.2021

Hyväntekeväisyysjärjestöt ovat aktiivisesti auttaneet tulvien vahingoittamilla alueilla viime kesästä saakka (Copyright: Help – Hilfe zur Selbsthilfe)

Quentic toteuttaa vuosittain käyttäjäkyselyn ymmärtääkseen asiakkaiden tarpeita paremmin. Palautteiden vastaukset ja muutosehdotukset arvioidaan erittäin tarkasti ja sisällytetään käytännöllisiin sekä tarpeiden mukaisiin ratkaisuihin. Kiitoksena kyselyyn osallistuneille, Quentic lahjoittaa jokaisesta lähetetystä kyselystä osuuden työturvallisuutta, ympäristösuojelua tai kestävää kehitystä tukevalle voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle.

2021 käyttäjäkyselyn korkean osallistujamäärän ansiosta, kokonaislahjoitus on tänä vuonna 2,500 €. Rahat lahjoitetaan kohteelle Aktion Deutschland Hilft, eli allianssille joka sisältää 20 hyväntekeväisyysjärjestöä ja jotka ovat tarjonneet hätäapua Saksan tulvakatastrofin vaikuttamalle Rhineland-Palatinaten ja Pohjoisen Rhine-Westphalian alueelle tämän vuoden aikana.

Heinäkuun ja elokuun 2021 aikana voimakkaat myrskyt ja tulvat ovat tehneet suurinta tuhoa vuosikymmeniin Rhineland-Palatinaten ja Pohjoisen Rhine-Westphalian alueella, kuten myös muualla Länsi- ja Keski-Euroopassa. Tulvan jälkeisten viikkojen aikana, auttajat järjestivät hätämajoituksia, etsivät kadonneita ihmisiä ja tarjosivat lääketieteellistä apua. Nyt kuukausien jälkeen, tukijoukot ovat yhä paikalla auttamassa jälleenrakennusprosessissa ja jatkavat katastrofista kärsineiden ihmisten tukemista. Talven lähestyessä ja lämpötilojen alentuessa, lahjoitukset kohdennetaan tilapäisten asuntojen ja lämmitysyksikköjen tarjoamiseen.

“Viime kesän katastrofiset tulvat ovat järkyttäneet meitä ja asiakkaitamme. Samaan aikaan, oli lohduttavaa nähdä kuinka paljon huomiota aihe vastaanotti. Teemme mielellämme tämän lahjoituksen ja kannamme pienen kortemme kekoon tästä kriisistä selviämiseen,” sanoo Markus Becker, CEO, Quentic.

X