Quentic auttaa tänäkin vuonna Joulupuu-keräystä

17.12.2021

Joulupuu-keräys on eri yhdistysten toteuttama voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyyskampanja, joka on lähes 20 vuoden ajan tukenut Suomen sosiaalitoimia organisoimalla joululahjojen keräyksen eri paikkakunnilla. Keräyksen jälkeen paikalliset sosiaalityöntekijät jakavat Joulupuu-lahjat henkilökohtaisesti jokaiselle perheelle tai lapselle. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Tällaisia lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina maanlaajuisesti kymmeniä tuhansia, pelkästään Helsingissä yli 10 000

Quentic on auttanut voittoa tavoittelematonta yhdistystä Joulupuu ry:tä Helsingin keräyspisteen logistiikan hallinnassa jo vuodesta 2018. Quentic Appin ja taidokkaan henkilökuntamme rakentaman Excelin avulla Joulupuun vapaaehtoiset voivat keräyspisteellä merkitä lahjoitukset helposti ja turvallisesti, pitäen samalla silmällä inventaariota lahjojen kategorioista ja lahjoituskohteista. Olemme ylpeitä siitä, että Quentic voi tukea Joulupuu-keräyksen tärkeää toimintaa, joka tuo iloa monen lapsen, nuoren ja perheen jouluun!

Lue lisää, kuinka Quentic päätyi yhteistyöhön Joulupuun kanssa ja kuinka ratkaisu toimii käytännössä.

 

Haluatko sinä lahjoittaa Joulupuu-keräykseen?

Helsingin keräyspiste sijaitsee Forumin kauppakeskuksessa ja on avoinna 16.-19. joulukuuta 2021. Lahjoita halutessasi lahja keräyspisteeseen tai tee rahalahjoitus eJoulupuun kautta. Jokainen lahjoitus tuo lapselle ansaitun ja lämpimän joulumielen! 

X