Quentic 14.2: Vahvistettu koulutus

06.10.2023

Quentic Platformin versio 14.2 julkaistiin lokakuun alussa SaaS-versiona (Software as a Service). Päivityksiin kuuluvat kätevä vahvistus koulutukseen osallistumisesta milloin ja missä tahansa, nopeat yleiskatsaukset, jotka voidaan räätälöidä eri käyttäjäryhmien tarpeisiin, sekä raportoitujen EHSQ-tapahtumien parempi hallinta.

Vahvista koulutukseen osallistuminen digitaalisesti
Yksi työnantajien ja johtajien velvollisuuksista on antaa työntekijöille säännöllistä koulutusta työterveydestä ja -turvallisuudesta. Avoimuuden ja sitoutumisen lisäämiseksi kaikilla osapuolilla Quentic 14.2 mahdollistaa digitaalisen vahvistuksen osallistumisesta paikan päällä ja verkossa järjestettäviin koulutuksiin, mikä takaa automaattisen ja selkeän dokumentoinnin. Tämä yksinkertaistaa järjestäjien prosessia, koska erillisten luetteloiden pitäminen ei ole enää tarpeen. Osallistujat puolestaan voivat olla varmoja siitä, että heidän koulutuspanoksensa on todennettavissa. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä se, että uusi lähestymistapa poistaa paperiset luettelot ja edistää siten yrityksen keskittymistä ympäristöön ja kestävään kehitykseen.

Keskeiset tiedot yhdellä silmäyksellä
Quentic Platformin aloitussivulla on selkeä yleiskuva nykyisistä tehtävistä, tulevista määräajoista ja kunkin henkilön EHSQ-tiedoista. Tämä tarkoittaa, että tärkeimmät tiedot ovat käden ulottuvilla silloin, kun niitä tarvitaan. Quenticin uusimmassa versiossa näyttö voidaan mukauttaa entistä tarkemmin ja joustavammin yrityksen eri käyttäjäryhmien tarpeisiin: Järjestelmänvalvojat voivat nyt hallita, kenellä on pääsy henkilökohtaisen aloitussivun mihinkin alueisiin ja ominaisuuksiin. Tässä otetaan huomioon, että esimerkiksi tuotantotyöntekijät tarvitsevat Quenticissä erilaisia käyttötapoja kuin esimiehet tai EHSQ-ammattilaiset.

Raportoi ja seuraa tapahtumia saumattomasti
Quentic 14.2 yksinkertaistaa menettelyjä, jotka liittyvät sekä positiivisten että negatiivisten EHSQ-tapahtumien raportointiin, käsittelyyn ja arviointiin. Virtaviivaistettu kulku työntekijän tekemästä tapauksen raportoinnista aina tapauksen luovuttamiseen vastuulliselle taholle varmistaa, että kaikkia vaiheita seurataan saumattomasti ja ajallaan. Lisäksi yksittäisten tapausten käsittely on mahdollista merkitä selkeästi loppuun käsitellyksi, mikä lisää tarkistusturvallisuutta. Quenticin tapaturmatilastot tarjoavat arvioita yhdellä napin painalluksella, ja ne voidaan nyt liittää valinnaisesti myös liiketoimintarakenteen alempiin tasoihin, jolloin saadaan kattava yleiskuva
 

X