AMCS Group ostaa FigBytesin

02.11.2023

Quenticin asiakkaat, jotka keskittyvät vahvasti HSEQ-hallintaan, voivat nyt edistää kestävän kehityksen agendaansa entisestään uuden FigBytes ESG -tarjonnan avulla.

AMCS, joka on globaalisti johtava integroitujen pilvipohjaisten ohjelmistojen ja ajoneuvoteknologian toimittaja ympäristö-, hyöty-, jäte-, kierrätys- ja resurssiteollisuudelle, ilmoitti 31.10.2023 FigBytesin ostamisesta. FigBytes on johtavan kestävyysalustan kehittäjä vaikuttavuuslähtöisille organisaatioille.

Tämä on AMCS:n toinen strateginen siirto ESG-toimialalla sen jälkeen, kun se osti Quenticin kesäkuussa 2022. Nämä viimeaikaiset yritysostot korostavat yhtiön sitoutumista ympäristöpalvelualan investointeihin maailmanlaajuisesti. FigBytesin vahva läsnäolo Pohjois-Amerikan markkinoilla täydentää AMCS:n Euroopassa saavuttamaa jalansijaa. Yritysoston ansiosta AMCS voi palvella asiakkaitaan ympäri maailmaa entistä paremmin pilvipohjaisilla SaaS-ratkaisuilla, jotka auttavat heitä saavuttamaan kestävyystavoitteensa ja täyttämään yhä monimutkaisemmat viranomaisraportointivaatimukset.

"Tehtävämme on luoda ympäristövastuullinen tulevaisuus asiakkaillemme ja heidän perheilleen, ja olemme iloisia, että FigBytes on liittynyt joukkoomme tässä pyrkimyksessä", sanoo AMCS:n toimitusjohtaja Jimmy Martin. "Tämä yrityskauppa korostaa tavoitettamme tarjota integroituja, turvallisia ja tulevaisuudenkestäviä ympäristöohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita ympäri maailmaa nopeuttamaan kasvuaan ja kestävyyttään."

FigBytes-alusta vahvistaa entisestään AMCS:n nykyistä ESG-raportointi- ja tiedonhallintatarjontaa ja täydentää yhtiön nykyisiä valmiuksia. AMCS:llä on nyt ESG-asiantuntemusta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, ja se voi tarjota asiakkailleen globaaleja kestävyys- ja compliance-ratkaisuja, jotka kattavat kaikki eri alueiden sääntelyyn liittyvät näkökohdat. Esimerkiksi EU:n uusi pakollinen CSRD-direktiivi vaikuttaa yhä useimpiin yrityksiin tulevaisuudessa. Näiden yritysten on hallittava ESG-tietojaan ja varmistettava tarkastettavissa oleva raportointi ESRS-raportointikehyksen avulla. Tehokkaaseen tiedonhallintaan ja tarkkaan raportointiin sekä tähän ja muihin säädöksiin liittyvien vaatimusten täyttämiseen FigBytes tarjoaa lisäarvoa AMCS:n asiakkaille.

"Lähes vuosikymmenen ajan olemme tarjonneet kestävän kehityksen johtajille ympäri maailmaa vankkoja työkaluja, resursseja ja asiantuntemusta, joiden avulla he voivat toteuttaa ESG- ja kestävän kehityksen ohjelmiaan", sanoo Ted Dhillon, FigBytesin toimitusjohtaja ja toinen perustaja. "FigBytesin palkitun kestävyysalustan yhdistäminen AMCS:n ympäristöohjelmistoratkaisuihin tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen, kiinnostavan tarjouksen ja yhden selkeimmistä digitaalisista väylistä kestävämpään tulevaisuuteen, ja samalla ne voivat noudattaa ESG-säännöksiä kaikkialla maailmassa. Olen hyvin luottavainen, että yhteistyömme AMCS:n kanssa avaa organisaatioille valtavia mahdollisuuksia luoda entistä suurempia positiivisia muutoksia ihmisten ja planeetan hyväksi."

Tietoja FigBytesista

FigBytesin ohjelmistoalusta auttaa asiakkaita seuraamaan ja raportoimaan ESG-tavoitteitaan esimerkiksi hiilidioksidipäästöjen laskennan, ilmastotoimien, vesivaikutusten ja toimitusketjuun liittyvien toimien osalta. FigBytes-järjestelmä automatisoi raportoinnin ja tarjoaa täydellisen näkyvyyden ESG-toimiin yhdellä alustalla. Lisätietoja on osoitteessa www.figbytes.com.

Tietoa AMCS:stä

AMCS on markkinoiden johtava integroitujen ohjelmistojen ja ajoneuvoteknologian toimittaja ympäristö-, jäte-, kierrätys- ja resurssiteollisuudelle, ja se tarjoaa optimointiratkaisuja laajemmille kuljetus- ja logistiikkamarkkinoille. AMCS auttaa yli 4000 asiakasta maailmanlaajuisesti vähentämään käyttökustannuksia, lisäämään omaisuuden käyttöastetta, optimoimaan katteita ja parantamaan asiakaspalvelua. Yrityksen yritysohjelmistot ja SaaS-ratkaisut tuottavat digitaalisia innovaatioita kehittyvään kiertotalouteen ympäri maailmaa. Lisätietoja osoitteessa www.amcsgroup.com.

X