Vaatimustenhallinta, Ympäristö ja kestävä kehitys

ESG nyt ja tulevina vuosina

Webinaari toteutettu yhteistyössä Pohjoismaiden johtavan GRC-konsultointiyritys Advisensen kanssa

Mitä ESG ja CSRD tarkalleen ottaen sisältävät, mitä ne tuovat mukanaan seuraavaksi ja mistä kaikki alkoi?

Eri puolilla maailmaa on viime vuosina havahduttu siihen, että erityisesti teollisuudessa ja tuotantoprosesseissa on alettava kiireellisesti katsoa tulevaisuuteen. Ilmastosopimukset, työsuojelumääräykset ja eurooppalainen due diligence ‑selvityksiä koskeva laki ovat kuitenkin osoituksia siitä, että vastuulliseen toimintaan kohdistuu yhä suurempia paineita kaikilla toimialoilla. Yksi konkreettisista toimista on ESG. 

ESG tulee sanoista Environmental, Social ja Governance, joilla tarkoitetaan ympäristö- ja yhteiskuntavastuuta sekä hyvää hallintotapaa. Yleisellä ESG-luokituksella voidaan luoda perusta sosiaalisten ja ekologisten investointien kasvattamiselle. Samalla yrityksiä voidaan kannustaa täyttämään nämä kriteerit ja luomaan omalta osaltaan vastuullista tulevaisuutta meille kaikille.

Mutta mistä tämä kaikki lähti alun perin liikkeelle? Ja ennen kaikkea miten varmistat juuri teidän yrityksenne täyttävät ESG:n vaatimukset, kun tietoa aiheesta tuntuu olevan rajallisesti ja se on alati päivittyvää?

Katso suomenkielinen webinaarimme (nauhoitettu huhtikuussa 2024), jossa Advisensen Atso Andersen avaa teille ESG:n ja CSRD:n taustoja, motiiveja ja seuraavia askeleita. 

Webinaarissa käsitellään seuraavia tärkeitä aiheita:

 • ESG:n historia: 1980-luvulta tähän päivään

 • Päättävät tahot: laki tulee, mutta kuka toimii valvojana ja millä aikavälillä? 

 • Neljä osa-aluetta:

  • Ilmasto ja energia
  • Ympäristö
  • Investointi ja kasvu
  • Kestävä talous
 • Yksi strategia, kolme päätavoitetta

Vieraileva asiantuntijamme:

Atso Andersen
Director ESG, Advisense

Advisense

Advisense on johtava GRC-konsultoinnin tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Heillä työskentelee riskien ja pääoman hallintaan, complianceen ja valvontaan, governanceen, tietoturvaan ja tietosuojaan, luottoprosesseihin & luotonhallintaan, talous & treasury -toimintoihin, RegTechiin ja sisäiseen valvontaan erikoistuneita asiantuntijoita. Advisense tarjoaa luotettavia, innovatiivisia ja käytännönläheisiä ratkaisuja, jotka luovat arvoa sekä nyt että tulevaisuudessa.

X