Ympäristö ja kestävä kehitys

Kestävä kehitys ja vastuullisuusraportointi

Kestävä kehitys ja vastuullisuusraportointi nousevat yhä merkittävämpään rooliin yrityksille. Tässä webinaarissa Venla Vauhtiminin vieraana oli Riikka Rantakari FitCommilta. Venla ja Riikka keskustelevat vastuullisuudesta ja yritysvastuuraportoinnista. Kuinka vastuullisuusasiat ovat kehittyneet viime vuosina? Miten vaatimukset yritysmaailmaa kohtaan ovat muuttuneet ja miten vaatimukset tulevat tulevaisuudessa muuttumaan?

Riikka Rantakari on kestävän kehityksen ja vastuullisuuden asiantuntija ja toimii FitComm Oy:n toimitusjohtajana. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus yritysten vastuullisuuden kehittämisestä. FitComm on toista kautta yritysvastuuverkosto FIBS ry:n partneri.

Webinaarissa opit

  • Mitä kestävä kehitys tarkoittaa yrityksen näkökulmasta

  • Miksi vastuullisuusraportointi on tarpeen

  • Miten lähteä liikkeelle vastuullisuusraportoinnissa

Ajankohtaisia artikkeleita

Ympäristö ja kestävä kehitys

Karlsberg Brauerei GmbH

Karlsberg käyttää Quenticia tehostaakseen työturvallisuusjohtamista ja tarjotakseen henkilökunnalle verkkokoulutuksia. Lue koko menestystarina!

Lue menestystarina
Työturvallisuus, Ympäristö ja kestävä kehitys

Voith

Kuinka taata tehokas ympäristön- ja resurssienhallinta useissa toimipaikoissa ympäri maailman? Maailmanlaajuisesti toimiva teknologiakonserni Voith on soveltanut tätä käytäntöön menestyksekkäästi Quenticin avulla jo …

Lue menestystarina

Quentic-demo

Haluatko testata Quenticia maksutta ja sitoumuksetta? Saa kokonaiskuva ohjelmistosta ja sen eduista.

Pyydä demoversiota

X