Ympäristö ja kestävä kehitys

CSRD: rakenna läpinäkyvyydelle vankka perusta!

Whitepaper täynnä asiantuntijatietoa ja käytännön vinkkejä vastaamaan uuden kestävyysraportoinnin vaatimuksiin.

Oletko valmiina?

Oletko valmiina kestävän kehityksen haasteisiin? Tiedätkö, miten mukautat raportointisi yritysten kestävyysraportointidirektiivin (CSRD) vaatimuksiin? Tällä uudella direktiivillä laajennetaan merkittävästi kestävyysraportointivaatimuksia ja se vaikuttaa asteittain kasvavaan määrään organisaatioita, alkaen Muun kuin taloudellisen tiedon -direktiivin (NFRD) soveltamisalaan kuuluvista organisaatioista ja ulottuen lopulta EU:n ulkopuolisiin yrityksiin. Kello tikittää, ja direktiivin noudattaminen on välttämätöntä.

Mikäli CSRD ulottuu yritykseesi, on tärkeää arvioida, miten strategiasi ja liiketoimintamallisi sopivat yhteen kestävän kehityksen kysymysten kanssa ja minkälainen vaikutus niillä on. Kuinka voit sitten tehdä tämän arvioinnin? Olemme luoneet yhdessä kumppanimme Nexio Projectsin kanssa kattavan whitepaperin, joka erittelee CSRD:n keskeiset komponentit, antaa käytännön vinkkejä toteutukseen ja nostaa esiin digitaalisen muutoksen strategioita.

Tietoa kirjoittajista

Nexio Projects on kansainvälinen konsulttiyritys, joka auttaa organisaatioita saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa. Käyttämällä vaiheittaista lähestymistapaa heidän insinöörien, ympäristötieteilijöiden ja konsulttien tiimi auttaa sinua ymmärtämään, missä pisteessä olet nyt ja minne sinun on mentävä. Nexio Projectsin palvelut ulottuvat EcoVadis-, CDP- ja BCorp-tuesta ilmasto- ja ESG-strategiaan ja raportointiin. Koska asiakkaat tulevat eri toimialoilta ja neljältä eri mantereelta, heitä yhdistää yksi asia: he haluavat muovata parempaa tulevaisuutta.

Mitä voit odottaa

 • CSRD vai NFRD:

  Tutustu yritysten kestävyysraportointidirektiivin ja Muun kuin taloudellisen tiedon -direktiivin (NFRD) keskeisiin eroihin ja ymmärrä, miten CSRD:n sovellettavuus kehittyy.

 • CSRD:

  Ota selvää, mitä tietoja sinun on julkistettava yrityksesi strategiasta, riskeistä ja mahdollisuuksista, yritystarkastuksesta, aiemmasta suorituskyvystä ja tulevista tavoitteista.

 • Kaksinkertainen oleellisuus:

  Sukella syvälle Kaksinkertaisen olennaisuuden -käsitteeseen ja saat käytännön vinkkejä ja konkreettisia esimerkkejä.

 • ESRS – Uudet CSRD-raportointistandardit:

  Tutustu uusiin kestävän kehityksen raportointistandardeihin, joita Euroopan tilinpäätösraportoinnin neuvoa-antava ryhmä (EFRAG) kehittää ja ottaa käyttöön vastauksena kestävyysraportointidirektiiviin.

X