Vaatimustenhallinta

Whitepaper: ISO 19600

Vaatimustenhallintajärjestelmän (CMS) opas

Lisääntyvä sääntely, uudet vastuullisuuskysymykset johdolle sekä maineriskit vaativat yrityksiltä entistä tarkempaa laki- ja muiden vaatimusten noudattamista. Sidosryhmät odottavat, että yritykset varmistavat vaatimusten noudattamisen koko arvoketjussa. Haluatko parantaa laki- ja muiden vaatimusten noudattamista? Vaatimustenhallintajärjestelmä (CMS) vähentää vastuuriskejä ja edistää luottamusta. Se tuo mukanaan etuja voitetuissa sopimuksissa, lainanottokustannusten pienenemisessä ja yrityskuvan parantamisessa.

IS0 19600: n julkaisun jälkeen vuonna 2014 organisaatiot ovat pystyneet turvautumaan yhtenäiseen standardiin ensimmäistä kertaa, jota tukee yli 160 maata. Tässä julkaisussa opit sekä ottamaan käyttöön ISO 19600 -standardin, että voit integroida tehokkaasti kaikki yrityksen sidosryhmät. Opit, myös kuinka suoritat tehokkaasti auditointeja ja hankit sertifioinnin.

Olemme laatineet ladattavan englanninkielisen asiakirjan.

  • Uuden standardin edut

  • Standardin esittely

  • Työntekijöiden saaminen mukaan

  • Tehokas auditointi

  • Sertifioinnin hankkiminen

Ajankohtaisia artikkeleita

13.12.2022, klo 10:00
Työturvallisuus, Vaatimustenhallinta

Työsuojelun toimintaohjelma

Kuule lisää työsuojelun toimintaohjelmasta ja kuinka Quentic-ohjelmistoa voidaan käyttää tavoitteiden toteutumisen seurantaan.

Rekisteröidy nyt!
Digitalisoituminen, Vaatimustenhallinta

Laadunhallintajärjestelmän toteuttaminen käytännössä

7 vinkkiä laadunhallintaan: Viestinnästä ja suunnittelusta rakenne- ja ohjelmistotukeen. Ota selvää, kuinka voit luoda tehokkaan laadunhallintajärjestelmän ja motivoida kaikkia työntekijöitä sitoutumaan siihen.

 

Lue erikoisartikkeli
Vaaralliset aineet, Vaatimustenhallinta

Vaarallisten kemikaalien hallinnointi

Katso Quenticin webinaari, jossa saat esittelyn Suomen lainsäädännöistä sekä Quenticin ohjelmistoratkaisuista tukemaan kemikaalien hallintaa organisaatiossasi.

Katso webinaari!

X