Vaatimustenhallinta

Whitepaper: ISO 19600

Vaatimustenhallintajärjestelmän (CMS) opas

Lisääntyvä sääntely, uudet vastuullisuuskysymykset johdolle sekä maineriskit vaativat yrityksiltä entistä tarkempaa laki- ja muiden vaatimusten noudattamista. Sidosryhmät odottavat, että yritykset varmistavat vaatimusten noudattamisen koko arvoketjussa. Haluatko parantaa laki- ja muiden vaatimusten noudattamista? Vaatimustenhallintajärjestelmä (CMS) vähentää vastuuriskejä ja edistää luottamusta. Se tuo mukanaan etuja voitetuissa sopimuksissa, lainanottokustannusten pienenemisessä ja yrityskuvan parantamisessa.

IS0 19600: n julkaisun jälkeen vuonna 2014 organisaatiot ovat pystyneet turvautumaan yhtenäiseen standardiin ensimmäistä kertaa, jota tukee yli 160 maata. Tässä julkaisussa opit sekä ottamaan käyttöön ISO 19600 -standardin, että voit integroida tehokkaasti kaikki yrityksen sidosryhmät. Opit, myös kuinka suoritat tehokkaasti auditointeja ja hankit sertifioinnin.

Olemme laatineet ladattavan englanninkielisen asiakirjan.

  • Uuden standardin edut

  • Standardin esittely

  • Työntekijöiden saaminen mukaan

  • Tehokas auditointi

  • Sertifioinnin hankkiminen

Ajankohtaisia artikkeleita

Vaatimustenhallinta

Whitepaper: vastuiden jako

Vähennä vastuuriskiä tehokkaasti ilman liiallista byrokratiaa! Whitepaper näyttää, kuinka käytännössä hoidat vastuunjaon. Seitsemän tarkastuskriteeriä auttavat käytännön tarkastuksessa.

Lataa whitepaper
Työturvallisuus

Työsuojelu 2020-luvulle

Psykososiaalinen kuormittavuus nousee yhä merkittävämpään rooliin. Miten työsuojeluorganisaatio ja voi sopeutua uusiin haasteisiin? Timo Kronlöf ja Merja Karjalainen keskustelevat aiheesta webinaarissa.

Katso webinaari!
Vaatimustenhallinta

Nobilia

Kuinka täyttää vaatimustenmukaisuus, kun käsiteltävät tietomäärät ovat suuria? Katso videolta, kuinka Nobilia hyödyntää Quenticia työ-, ympäristö- ja palosuojelutietojen keskitettyyn hoitamiseen, yhdistämiseen ja …

Katso video