Vaatimustenhallinta

ISO 37301 Whitepaper

Toteuta auditoinnit tehokkaasti ja hanki sertifikaatti!

ISO 37301 korvaa standardin ISO 19600

ISO 37301 julkaistiin 13. huhtikuuta 2021. Se on niin sanotusti A-tyypin standardi ja toisin kuin edeltäjänsä ISO 19600, se on sertifioitavissa. Tästä huolimatta 90 prosenttia uudesta standardista perustuu ISO 19600 -standardiin. ISO 19600 -standardiin aiemmin sitoutuneiden yritysten ei tarvitse tehdä radikaaleja muutoksia ISO 37301 myötä.

Tutustu whitepaperiin ISO 37301

Partnerimme SAT GmbH & Co. KG esittelee sinulle tässä whitepaperissa, kuinka:

  • Standardista otetaan kaikki hyöty irti

  • Standardi implementoidaan

  • Henkilöstö koulutetaan

  • Auditointi suoritetaan

  • Sertifioidaan

Miksi CMS, eli vaatimustenmukaisuuden hallintajärjestelmä?

Kasvava sääntelytiheys, johdon uudet vastuualueet ja skandaalit, jotka vaarantavat maineen, ovat johtaneet siihen, että organisaatiot ovat yhä tietoisempia vaatimustenmukaisuuteen liittyvistä ongelmista. Sidosryhmät odottavat yritysten varmistavan, että sääntöjä noudatetaan koko toiminnan arvoketjussa. Haluatko parantaa lakisääteisten vaatimusten ja muiden sääntelystandardien noudattamista yrityksessäsi? Vaatimustenmukaisuuden hallintajärjestelmän (CMS) käyttäminen vähentää vastuuriskiä ja lisää luottamusta. Siitä on myös hyötyä sopimuksia tehtäessä, se minimoi lainakustannukset ja parantaa yrityskuvaa.

Quentic - kumppanisi vaatimustenhallintaan

Quentic on yksi johtavista Software as a Service (SaaS) -ratkaisujen tarjoajista Euroopan EHS- ja CSR -markkinoilla. Yli 750 asiakasta päättää jo parantaa EHS- ja CSR -hallintoaan integroidulla ohjelmistoratkaisulla, joka tarjoaa heille kaikki toiminnot, joita he tarvitsevat vaatimustenmukaisuuden hallintajärjestelmän tehokkaaseen konfigurointiin. Quenticin avulla voit saumattomasti kartoittaa organisaatiosi ja prosessisi, dokumentoida vaatimustenmukaisuusvaatimuksesi, suorittaa kattavat riskinarvioinnit, määrittää toimenpiteet ja suorittaa asianmukaiset tehokkuustarkastukset.

Lue lisää

X