Työturvallisuus

Whitepaper: ISO 45001

Kansainvälisen työterveyden ja ‑turvallisuuden standardin täytäntöönpano

Motivoituneempi henkilöstö ja kasvanut tuottavuus paremman vaatimustenhallinnan ja harvempien menetettyjen työpäivien avulla: Työterveyden ja työturvallisuuden edut ovat monet. Uusi kansainvälinen standardi työterveyden ja työturvallisuuden hallintajärjestelmille, ISO 45001. Se korvasi edellisen OHSAS 18001 ‑standardin. Yrityksillä, joiden työterveyden ja ‑turvallisuuden hallintajärjestelmä on sertifioitu OHSAS 18001 ‑standardin mukaisesti, on ollut julkaisun jälkeen yli kolme vuotta aikaa muokata järjestelmänsä vastaamaan ISO 45001 ‑standardin vaatimuksia. Alkuperäistä siirtymäaikaa venytettiin kuudella lisäkuukaudella koronapandemian vuoksi ja tuo siirtymäaika päättyi 30. syyskuuta 2021.

Standardi noudattaa korkean tason rakennemallia , mikä tekee siitä helposti käyttöönotettavan integroidussa toimintajärjestelemässä. Tässä whitepaper-raportissa kerrotaan ISO 45001 ‑standardin vaatimuksista ja kuvataan erityiset toimenpiteet, jotka organisaatioiden on tehtävä voidakseen ottaa käyttöön tämän standardin tai voidakseen päivittää olemassa olevan työterveyden ja ‑turvallisuuden hallintajärjestelmän ISO 45001 ‑standardin mukaiseksi.

Tutustu whitepaperiin

Tässä ISO 45001 ‑standardia käsittelevässä raportissa kerrotaan, kuinka voit

  • käyttää standardin tarjoamia etuja

  • taata vaatimustenmukaisuuden

  • ottaa toimenpiteet käyttöön oikeaoppisesti

  • aktiivisesti sitouttaa henkilöstöäsi

  • ja hankkia sertifioinnin.

Ajankohtaisia artikkeleita

Digitalisoituminen, Työturvallisuus

Miksi valita kokonaisvaltainen 360°​ -ratkaisu HSEQ-työhön​

Mitä etuja yhtenäisellä alustalla työskentelystä on erillisiin järjestelmäratkaisuihin verrattuna?

Katso webinaari!
Työturvallisuus

Työturvallisuuden parantaminen Bradleyn käyrää hyödyntäen

Bradleyn käyrän avulla selvität, missä kehitysvaiheessa yrityksesi turvallisuuskulttuuri on ja mihin toimiin yrityksessä on ryhdyttävä, jotta työtapaturmien määrä saadaan pysyvästi laskemaan.

Lue erikoisartikkeli
Digitalisoituminen, Työturvallisuus

Näin valitset oikean HSE-ohjelmiston

Mikä ratkaisu sopii parhaiten teidän yrityksellenne? Opi tunnistamaan teidän tarpeenne, luomaan päätöksentekoprosessin ja määrittelemään teitä koskevat valintakriteerit. 

Lataa whitepaper

X