Työturvallisuus

Whitepaper ISO 9001

Näin saat laadunhallintajärjestelmäsi sertifioitua!

Järjestelmä, joka priorisoi asiakkaan

ISO 9001 on kansainvälinen standardi yritysten laadunhallintajärjestelmän (QMS) käyttöönotolle. Se antaa yrityksille konkreettisen työkalun lisätä asiakastyytyväisyyttä tehokkaasti ja pysyvästi. Onnistuneessa sertifioinnissa ei siis ole ainoastaan kysymys imagon parantamisesta, vaan myös markkinoiden keskeisestä vaatimuksesta: Standardoitu laadunhallintajärjestelmä on perusta taloudellisten suhteiden luomiselle lähes kaikilla toimialoilla.

Koska laadunhallintajärjestelmä on yleensä ensimmäinen organisaation käyttöönotettava johtamisjärjestelmä, erityisiä haasteita syntyy, kun yritetään ymmärtää ISO 9001 -standardin vaatimuksia ja tapoja implementoida niitä käytännössä. Tämä maksuton ISO 9001 PDF kertoo sinulle askeleista, jotka sinun tulee ottaa varmistaaksesi standarien mukaisen laadunhallintajärjestelmän rakentamisen ja kuinka suoritat ISO 9001 -sertifioinnin onnistuneesti. Whitepaperimme tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon, konkreettisen ISO 9001 implementointisuunnitelman ja sisältää tarkistuslistat, joissa otetaan huomioon kaikki olennaiset yksityiskohdat.

Tutustu whitepaperiin ISO 9001

Whitepaper ISO 9001 sisältää:

 • Yleiskatsaus ISO 9001 -standardiin

  Tutustu ISO 9001 -standardin sisältöön ja sen rakenteeseen – markkinoiden sertifiointikysynnästä ISO 9001:n lukurakenteeseen. 

 • ISO 9001 -standardin vaatimukset

  Miltä ISO 9001:n mukainen Suunnittele-Tee-Tarkista-Korjaa -malli näyttää, miten voit täyttää asiaankuuluvat vaatimukset ja todistaa tämän? 

 • Implementointisuunnitelma

  Laadi hyvin jäsennelty ISO 9001:n toteutussuunnitelma edetäksesi valmistelu- ja toteutusvaiheista sertifiointivaiheeseen. Kartoita projektisuunnitelma, aloitus, GAP-analyysi, sisäinen viestintä, sisäiset ja sertifiointitarkastukset sekä muut tärkeät virstanpylväät.

 • ISO 9001:n tarkistuslista

  Hyödynnä tarkistuslistoja ISO 9001 -standardin käyttöönoton jokaisessa vaiheessa. Listat ovat suunniteltuja varmistamaan, ettet vahingossakaan ohita tärkeitä vaiheita. Tämä whitepaper on jäsennelty ISO 9001 -oppaasi sertifioinnin varmistamiseksi. 

 • ISO 9001:2015

  Vuoden 2015 tarkistuksessa ISO 9001 päivitettiin sisällyttämään korkean tason rakenteen (HLS). Harkitse ISO 9001:2015 -standardin mukaista perusrakennetta ja ISO 9001 -hallintajärjestelmän vaatimuksia.

X