Työturvallisuus

Whitepaper: Urakoitsijan turvallisuusjohtaminen

Älykästä urakoitsijoiden hallintaa HSE-ohjelmistolla

Urakoitsijoiden hallinta muodostaa yrityksellesi suuren riskin. Jo tilastojenkin valossa ulkopuolisten yritysten työntekijöiden onnettomuus- ja loukkaantumisriski on suurempi, mikä täytyy erityisesti huomioida työturvallisuustoimenpiteitä suunniteltaessa. Useimmat yritykset ovat jo tietoisia tästä, ja alan kyselyihin osallistuneista 91 % pitää ulkopuolisten yritysten hallintaa tärkeänä tai erittäin tärkeänä yrityksensä operatiiviselle toiminnalle.

Kerromme tässä whitepaperissa, mitä vaatimuksia HSE-ohjelmiston tulee täyttää, jotta yrityksesi pystyy optimoimaan urakoitsijoiden työntekijöiden työturvallisuuden ja minimoimaan mahdolliset riskit. 

Tämä whitepaper on ladattavissa ainoastaan englanniksi!

Tässä raportissa käsitellään:

  • Mitä etuja HSE-ohjelmistosta on laadittaessa yhtenäiset säännöt ulkopuolisten yritysten hallintaan

  • Kuinka urakoitsijoita (ja alihankkijoita) johdetaan menestyksekkäästi ja varmistetaan lisäksi saumaton kommunikaatio ja asianmukainen tiedonvälitys

  • Kuinka operatiivisen riskienhallinnan ja työsuojelun välinen kuilu poistetaan ja hallinnoidaan ulkopuolisen työvoiman käytön kaikkia turvallisuusseikkoja tehokkaasti

  • Kuinka ulkopuolisten yritysten hallinta saadaan ajan tasalle seitsemällä vaiheella

Ajankohtaisia artikkeleita

13.12.2022, klo 10:00
Työturvallisuus, Vaatimustenhallinta

Työsuojelun toimintaohjelma

Kuule lisää työsuojelun toimintaohjelmasta ja kuinka Quentic-ohjelmistoa voidaan käyttää tavoitteiden toteutumisen seurantaan.

Rekisteröidy nyt!
Työturvallisuus

Työturvallisuuden parantaminen Bradleyn käyrää hyödyntäen

Bradleyn käyrän avulla selvität, missä kehitysvaiheessa yrityksesi turvallisuuskulttuuri on ja mihin toimiin yrityksessä on ryhdyttävä, jotta työtapaturmien määrä saadaan pysyvästi laskemaan.

Lue erikoisartikkeli
Digitalisoituminen, Työturvallisuus

Näin valitset oikean HSE-ohjelmiston

Mikä ratkaisu sopii parhaiten teidän yrityksellenne? Opi tunnistamaan teidän tarpeenne, luomaan päätöksentekoprosessin ja määrittelemään teitä koskevat valintakriteerit. 

Lataa whitepaper

X