Vaatimustenhallinta

Whitepaper: Vastuiden jako

Vähemmän on enemmän: täytä oikeudelliset velvoitteet ja vähennä riskejä

Englanninkielisessä raportissa käydään läpi vastuunjakoon liittyviä toimintatapoja.

Nykyään yrityksillä on laaja kirjo oikeudellisia velvoitteita täytettävänä, joten ne jaetaan tasaisesti eri päälliköiden vastuualueiksi. Näin pyritään varmistamaan, että velvoitteita noudatetaan, mutta kaikkia seurauksia ei oteta huomioon. Tämä voi lisätä byrokratiaa, joka toimii johtamisjärjestelmää vastaan, mutta jaettaessa vastuita yleisesti oletetaan myös väärin, että tekniset taidot ja henkilöstöresurssit kaikkialla yrityksessä ovat samanlaiset. On kuitenkin myös toinen tie: tässä whitepaperissa esitellään käytännöllinen tapa jakaa monimutkaisia oikeudellisia vastuita. Tapaa on helppo soveltaa käytäntöön seitsemän kriteerin avulla.
Olemme koonneet ladattavan englanninkielisen dokumentin.

Ajankohtaisia artikkeleita

Digitalisoituminen, Vaatimustenhallinta

Laadunhallintajärjestelmän toteuttaminen käytännössä

7 vinkkiä laadunhallintaan: Viestinnästä ja suunnittelusta rakenne- ja ohjelmistotukeen. Ota selvää, kuinka voit luoda tehokkaan laadunhallintajärjestelmän ja motivoida kaikkia työntekijöitä sitoutumaan siihen.

 

Lue erikoisartikkeli
Työturvallisuus, Vaatimustenhallinta

Riskien arviointi raskaana oleville työntekijöille

Riskien arviointi raskaana oleville työntekijöille. Turvaa työntekijöiden työskentely eri elämäntilanteista huolimatta. Katso webinaari nyt!

Katso webinaari!
Vaaralliset aineet, Vaatimustenhallinta

Vaarallisten kemikaalien hallinnointi

Katso Quenticin webinaari, jossa saat esittelyn Suomen lainsäädännöistä sekä Quenticin ohjelmistoratkaisuista tukemaan kemikaalien hallintaa organisaatiossasi.

Katso webinaari!

X