Työturvallisuus, Ympäristö ja kestävä kehitys

Voiko työturvallisuus parantaa suorituskykyä?

Uusi HSEQ- ja ESG-johtamisen lehti

Voiko työterveys ja -turvallisuus edistää kestävää kehitystä? Tähän kysymykseen vastaaminen yrityskohtaisesti on avainasemassa yrityksesi menestyksen kannalta sekä HSEQ-hallinnan että CSRD-strategian osalta.

Lue lisää GRI-raporttien maailmasta. Osana tutkimusta selvitämme, miten ja missä määrin työterveys ja -turvallisuus sijoittuvat kestävyysraportteihin. Tutkimuksemme oivallukset ovat olennaisia, jos haluat nostaa aihetta korkeammalle yrityksesi asialistalla.

Lehdessä kerrotaan myös, miten työturvallisuuden ja ESG:n välinen kuilu voidaan kuroa umpeen. Inspiroidu asiantuntijoidemme avulla! Selvitä myös, miten voit turvallisuusjohtamisen avulla toteuttaa nykyaikaista työterveyttä ja -turvallisuutta uteliaasti ja luovasti sekä osoittaa ja parantaa uskottavasti yrityksesi kestävän kehityksen suorituskykyä!

 

Andrew Sharman - Marko Kiema - Daniel Hummerdal - Helena Ranängen - Mireya Rifá Fabregat - Stefan Ganzke - Giancarlo Giudici - Loïc Chavaroche

- Tässä numerossa esiintyvät kansainväliset asiantuntijat -

Tutustu VISIONS & VALUES -lehteen

Nämä aiheet odottavat sinua VISIONS & VALUES -lehden ensimmäisessä numerossa

 • Työterveys ja -turvallisuus kestävän kehityksen raporteissa

  Teimme yhdessä saksalaisen Zittau/Görlitzin ammattikorkeakoulun kanssa tutkimuksen eurooppalaisten yritysten kestävyysraporteista selvittääksemme, miten ja missä määrin niissä käsitellään työterveyttä ja -turvallisuutta. Lue, miten aihe voidaan sisällyttää kestävyysraportteihin.

 • Olennaisuusanalyysi

  Pitäisikö johtamisstrategiasi olla "Safety First", turvallisuus etusijalla? Helena Ranängenille ja hänen kollegoilleen kestävyystavoitteiden tulkinta ja priorisointi on osa päivittäistä työtä. Lue, miten ymmärtää ja tasapainottaa sekä sidosryhmien etuja että liiketoiminnan menestystekijöitä.

 • HSEQ & ESG

  Mitä synergiaetuja näiden kahden alan välillä on? Miksi työterveys ja -turvallisuus ovat olennainen osa ESG-strategiaa? Entä miten ESG vaikuttaa HSEQ-johtamiseen? Mireya Rifá Fabregat, Marko Kiema, Giancarlo Giudici ja Loïc Chavaroche tarjoavat näkökulmia.

 • Työturvallisuuden ja kestävän kehityksen välinen urakehitys

  Mireya Rifá Fabregat ja Loïc Chavaroche yhdistävät ESG- ja HSE-asiat vastuualueillaan. Mistä he aloittivat ja mitä askeleita he ottivat urallaan? Inspiroidu ja löydä uusia näkökulmia ammatilliseen tulevaisuuteesi!

 • Turvallisuusjohtaminen

  Jos haluat parantaa yrityksesi työterveys- ja työturvallisuussuorituskykyä ja sen seurauksena sen ESG-luokituksia, yksi asia on tärkeintä: turvallisuusjohtaminen. Lue lisää Stefan Ganzkelta, Andrew Sharmanilta ja Daniel Hummerdalilta kysytyistä pehmeistä taidoista ja siitä, miten ne innostavat työntekijöitä uteliaisuudella ja innovaatiolla työterveyteen ja -turvallisuuteen ja tekevät melko tylsistä sääntöjen noudattamiseen liittyvistä aiheista mukaansatempaavia.

X