Työturvallisuus

Infografiikka: ISO 45001 -standardista

Mitä sinun pitää ottaa huomioon

Paranna työturvallisuutta ISO 45001 sertifioinnilla. Lue mitä sinun pitää ottaa huomioon!

3 minuuttia

Työterveyttä ja -turvallisuutta on uudistettu maailmanlaajuisesti hyväksytyllä yhtenäisellä standardilla. Kansainvälinen standardointijärjestö ISO julkaisi 12.3.2018 uuden ISO 45001 ‑standardin. Samana päivämääränä käynnistyi kolmen vuoden siirtymisaika, jonka kuluessa yritysten on siirryttävä OHSAS 18001 ‑standardista ISO 45001 ‑standardin käyttöön.

Infografiikassa on esitetty keskeiset tiedot ISO 45001 ‑standardista, sen tuomista hyödyistä yrityksellesi ja toimenpiteistä, joita sertifiointi edellyttää.

Ajankohtaisia artikkeleita

Työturvallisuus

Työsuojelu 2020-luvulle

Psykososiaalinen kuormittavuus nousee yhä merkittävämpään rooliin. Miten työsuojeluorganisaatio ja voi sopeutua uusiin haasteisiin? Timo Kronlöf ja Merja Karjalainen keskustelevat aiheesta webinaarissa.

Katso webinaari!
Digitalisoituminen, Työturvallisuus

Viestintä varmistaa turvallisuuden - Davide Scotti

Davide Scotti on kulttuurimuutoksen asiantuntija työturvallisuuden saralla. Hän puhuu Quenticin haastattelussa turvallisuusjohtamisesta ja epätavanomaisesta viestinnästä. Lue hänen neuvonsa vuodelle 2021!

Lue erikoisartikkeli
Työturvallisuus, Digitalisoituminen

Quentic Verkkokoulutukset

Kouluta työntekijöitäsi joustavasti ja paikasta riippumatta! Katso videolta, kuinka valmistelet koulutuksia ja koulutat työntekijöitä, vierailijoita ja vierasyhtiöitä tehokkaasti ja todistettavasti verkkokoulutuksena …

Katso video