Digitalisoituminen, Työturvallisuus

Näin valitset oikean HSE-ohjelmiston

Whitepaper, joka sisältää vinkit ja kriteerit parhaan ratkaisun löytämiseen.

Oppaamme päätöksentekoprosessiisi

Vastuut työturvallisuuden, -terveyden ja ympäristöjohtamisen aloilla syntyvät monimutkaisesta sääntöjen, velvoitteiden ja toimien verkosta. HSE-asiantuntijoiden on kerättävä, dokumentoitava, arvioitava ja välitettävä erilaisia ​​tietoja joka päivä. Saumaton yhteistyö eri osastojen ja johdon kanssa on välttämätöntä, samoin kuin koko työvoiman yhdistäminen. Oikea HSE-ohjelmisto voi tukea sinua ja keventää työtaakkaasi merkittävästi. Mutta miten sinun pitäisi lähteä etsimään oikeaa ratkaisua?

Saat tässä whitepaperissa kattavaa tietoa lähestymistavoista sekä arvokkaita vinkkejä päätöksentekoprosessiisi. Mitä työprosesseja uuden ratkaisun pitäisi hyödyntää? Ketkä työntekijät on otettava mukaan? Ja mitkä valintakriteerit tulee ottaa huomioon ohjelmistoratkaisua valittaessa? Näihin kysymyksiin vastaaminen yksitellen auttaa sinua löytämään oikean HSE-ohjelmiston yrityksellesi. Saat myös käytännön neuvoja, kuinka saada johto, budjettikomiteat ja muut tärkeät sidosryhmät mukaan sijoitukseen.

Tutustu whitepaperiin

Whitepaper sisältää vinkit kaikkeen tähän ja moneen muuhun:

  • Kuinka opit tunnistamaan organisaatiosi tarpeet

    Näin kehität status quon yrityksesi prosesseille ja määrität teitä koskevat valintakriteerit HSE-ohjelmistoa etsiessä. 

  • Miten sitoutat henkilökunnan mukaan

    Työprosessit kietoutuvat usein toisiinsa. Selvitä, mitkä avainalueet ja osastot on otettava mukaan suunnitteluun ja päätöksentekoon. 

  • Johdon vakuuttamiseen:

    Saat arvokkaita vinkkejä ja perusteluja ylemmän johdon ja budjettivastaavien kanssa käytävään keskusteluun. 

X