Joustavasti laajennettavissa

Quenticillä saat budjettiasi säästävän ohjelmiston, joka kasvaa mukanasi

Sertifiointi

Täyttää johtamisjärjestelmille määritellyt ISO 14001, ISO 50001 ja ISO 45001 standardien vaatimukset.

Vaatimustenhallinta

Voit varmistaa entistä helpommin, että organisaatiosi noudattaa lakeja ja määräyksiä.

SaaS-palvelu

Voit käyttää järjestelmää ajasta ja paikasta riippumatta.

Parempaa tuottavuutta

Voit jakaa vastuuta ja johtaa turvallisuusasioita entistä helpommin.

Lisenssit 

Quentic voidaan räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi ja se voidaan myös integroida nykyiseen hallintatyökaluusi monella tasolla – Quenticin lisenssit sopivat myös modulaariseen konseptiin. Miten suunnittelet käyttäväsi Quenticia ja mitä tehtäviä ja prosesseja haluat tehdä helpommiksi työyhteisössäsi? Autamme sinua mielellämme kartoittamaan, mitkä ohjelmistomoduulit ja palvelut sopivat parhaiten juuri sinun yrityksellesi. Tarvitsetko sekä Quentic-alustan että Quentic Appin, yhdessä analysointityökalumme Quentic Analyticin kanssa voidaksesi hallinnoida prosesseja huipputasolla? Haluaisitko järjestelmään räätälöityä sisältöä? Mahdollisuuksia on paljon ja me haluamme varmistaa, että saat käyttöösi oikean ratkaisun, joka kohtaa yrityksesi uniikit tarpeet. 

Kustannukset

Quenticin kätevän tarjouksen (SaaS) käyttäminen tarkoittaa, että voit nauttia tuplasti etuja maksimaalisella joustolla ja minimaalisella investoinnilla. SaaS-ratkaisumme ansiosta, sinulla ei ole tarvetta korkeaan alkuinvestointiin tai lisäkuluihin järjestelmän ylläpidosta. Aloita saman tien ilman aikaa vievää asennusprosessia ja hyödy maksimoidusta dataturvallisuudesta- ja saatavuudesta. 

Matala kuukausihinta tekee Quenticistä helpon vaihtoehdon mille tahansa budjetille. Quentic on skaalautuva, tulevaisuuteen sopiva ja asettaa korkean riman IT- ja EHS-sektoreille.

"Ohjelmistomme tarjoaa käyttötapoja yrityksenne koosta riippumatta ja skaalautuu tarpeenne mukaan. Kokeile itse ja tutustu alan standardiin!"

Matthias Abraham
Sales Director DACH / Nordics

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X