Sertifiointi

Täyttää johtamisjärjestelmille määritellyt ISO 14001, ISO 50001 ja ISO 45001 standardien vaatimukset.

Vaatimustenhallinta

Voit varmistaa entistä helpommin, että organisaatiosi noudattaa lakeja ja määräyksiä.

SaaS-palvelu

Voit käyttää järjestelmää ajasta ja paikasta riippumatta.

Parempaa tuottavuutta

Voit jakaa vastuuta ja johtaa turvallisuusasioita entistä helpommin.

Lisenssimallit

Quentic voidaan integroida eri tavoilla olemassa olevaan johtamisjärjestelmääsi. Moduulin valinnan jälkeen ja käyttäjäryhmien vahvistuttua määritämme yhdessä kanssasi optimaalisen lisenssimallin. Ensisijaisesti käytetyn SaaS-kokoonpanon ohella Quentic on saatavilla myös Enterprise-ratkaisuna yrityksen omalle palvelimelle istutettuna.

Kustannukset

Valitse Quentic Ohjelmisto palveluna, hyödyt maksimaalisesta joustavuudesta ja vähäisestä pääoman sitoutumisesta: SaaS-ratkaisulla poistuvat sekä korkeat alkuinvestoinnit että hallinnon ja järjestelmäasiantuntijoiden aiheuttamat lisäkustannukset. Pääset heti alkuun ilman asennuksia ja voit hyötyä maksimaalisesta Tietoturvasta ja käytettävyydestä. Matalat kuukausimaksut säästävät lisäksi budjettiasi. Quentic on joustavasti skaalattavissa, tulevaisuudeltaan varma ja toimii nykyaikaisten IT-ratkaisujen standardien mukaisesti.

Riippumatta siitä, onko kyseessä  pöytätietokone, notebook tai tabletti – Quenticin innovatiivinen teknologia tarjoaa kaikki tarvitsemasi mahdollisuudet.

"Ohjelmistomme tarjoaa käyttötapoja yrityksenne koosta riippumatta ja skaalautuu tarpeenne mukaan. Kokeile itse ja tutustu alan standardiin!"

Mark Knill,
Chief Sales Officer (CSO)

Quentic Mark Knill
Quentic Mark Knill
Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

X