• Joustavasti laajennettavissa

    Quenticillä saat budjettiasi säästävän ohjelmiston, joka kasvaa mukanasi

Lisenssimallit

Quentic voidaan integroida eri tavoilla olemassa olevaan johtamisjärjestelmääsi. Moduulin valinnan jälkeen ja käyttäjäryhmien vahvistuttua määritämme yhdessä kanssasi optimaalisen lisenssimallin. Ensisijaisesti käytetyn SaaS-kokoonpanon ohella Quentic on saatavilla myös Enterprise-ratkaisuna yrityksen omalle palvelimelle istutettuna.

Kustannukset

Valitse Quentic Ohjelmisto palveluna, hyödyt maksimaalisesta joustavuudesta ja vähäisestä pääoman sitoutumisesta: SaaS-ratkaisulla poistuvat sekä korkeat alkuinvestoinnit että hallinnon ja järjestelmäasiantuntijoiden aiheuttamat lisäkustannukset. Pääset heti alkuun ilman asennuksia ja voit hyötyä maksimaalisesta Tietoturvasta ja käytettävyydestä. Matalat kuukausimaksut säästävät lisäksi budjettiasi. Quentic on joustavasti skaalattavissa, tulevaisuudeltaan varma ja toimii nykyaikaisten IT-ratkaisujen standardien mukaisesti.

Riippumatta siitä, onko kyseessä  pöytätietokone, notebook tai tabletti – Quenticin innovatiivinen teknologia tarjoaa kaikki tarvitsemasi mahdollisuudet.

"Olipa kyse sitten pien- tai keskikokoisesta yrityksestä tai suuresta konsernista, lisenssimallimme sopeutuu joustavasti tarpeisiisi ja kasvaa jatkuvasti mukana. Vakuuttaudu itse toimialan standardista."

Mark Knill,
Myyntijohtaja (CSO)

Quentic Mark Knill Quentic Mark Knill

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi