SaaS-teknologiaa käyttötarpeesi mukaan

Joustava. Tulevaisuuteen sopiva. Vihreä.

Yksinkertaisen helppo

Käynnistys suoraan selaimelta, käytännönläheinen rakenne, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

Joustava

Modulaarinen ja laajennettava, office-käyttöliittymä, monikielinen ja paikasta riippumaton käyttö.

Luotettava

Soveltuu hallintojärjestelmään ISO 9001:n, ISO 14001:n, ISO 27001:n, ISO 45001:n ja ISO 50001:n mukaisesti.

Ajan tasalla

Toistuvat säädöt HSEQ-standardien mukaan, säännölliset päivitykset.

Quenticin innovatiivinen pilviteknologia tarjoaa sinulle luotettavan ratkaisun. Vuokrattava SaaS-ratkaisu sallii käyttäjien hyötyä joustavista ja tulevaisuuteen sopivista järjestelmistä. Ohjelmiston käyttämisestä on tehty mahdollisimman helppoa: Mene verkkoon, avaa selain ja aloita – vaikka olisit liikenteessä. 

Quenticin modulaarisen asetelman ansiosta, sen lomakevalikoimaa voidaan laajentaa milloin vain – ilman säätämistä. Näin ohjelmisto kasvaa yrityksesi rinnalla. Säännölliset Päivitykset varmistavat, että olet aina teknisesti ja ammattimaisesti ajan tasalla ilman ylimääräistä ponnistelua sinun toimestasi. 

Synkronoimme mielellämme pyynnöstä järjestelmääsi erilaisia rahapintoja: Liitä tiedot nykyisistä työkaluista ja tietokannoista Quenticiin ja varmista, että johdonmukainen data on kaikkien yrityksesi työntekijöiden saatavilla ilman tarpeetonta tietokannan ylläpitoa. Voit myös integroida ajan tasalla olevaa sisältöä, esimerkiksi uusimmat EHS-standardien päivitykset, kolmannen osapuolen palveluiden avulla. 

Mutta se ei lopu tähän, sillä me haluamme huomioida myös ympäristöä koskevat asiat: Quentic SaaS datan ylläpito perustuu ympäristöä suojeleviin vihreisiin IT-periaatteisiin. 

Quentic tarjotaan kätevänä verkkovaihtoehtona ohjelmiston palveluna (SaaS). Tämä käyttömuoto tarjoaa sinulle eniten joustavuutta ja pitää budjettisi kurissa:

 • Ei sidottua pääomaa, koska ei korkeita alkuinvestointeja
 • Vähäiset kuukausimaksut
 • Asennusta ei tarvita
 • Yhteistyö paikasta ja toimipaikasta riippumatta
 • Ensimmäinen tietoturva ja käytettävyys
 • Päivitykset integroidaan heti
 • Ei lisäkustannuksia hallinnoinnista ja järjestelmäspesialisteista
 • Standardointi ja suuntautuminen nykyaikaisiin IT-ratkaisuihin

Teemme yhteistyötä huipputurvallisen palvelinkeskuksen kanssa, joka toimii nykyaikaisen Green II:n mukaisesti jopa 30 % energiatehokkaammin kuin perinteiset palvelinkeskukset:

 • Käytössä sähköä säästävä Green-IT
 • 100 %:n ekovirta koko palvelinkeskuksessa
 • Neutraali CO2-saldo toimii ilmastoa säästävästi
 • Optimaalinen IT-resurssien käyttö

"Quentic on 100 % SaaS. Uudet toiminnot ja tietoturvapäivitykset ovat täysin automaattisia ja niitä sovelletaan taustalla. Tämä ei tarkoita meille ylimääräistä operatiivista vaivaa ja voimme olla varmoja siitä, että tarvittavat päivitykset integroidaan järjestelmään nopeimmalla mahdollisella tavalla ja että kaikki ominaisuudet ovat aina ajan tasalla."

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X