HSEQ ja ESG yhdessä
ohjelmistossa

Quentic on integroitava ohjelmistoratkaisusi: Enemmän vaatimustenmukaisuutta, ja turvallisuutta – kestävämpää tulevaisuutta varten.

Kokoa tiedot

Arvioi yrityksesi suorituskykyä saumattomasti reaaliajassa. Tee nopeita ja perusteltuja päätöksiä.

Yhdistä sidosryhmät

Tuo kaikki HSEQ- ja ESG-sidosryhmät yhteen järjestelmään – työn optimoimiseksi.

Motivoi käyttäjiä

Asiantuntijoilta asiantuntijoille: Quentic tietää mitä tarvitset ja tarjoaa kaiken kattavan ratkaisun räätälöitynä toimintoihisi.

Laadun varmistaminen

Täytä standardien vaatimukset käyttämällä Quenticia, jotta saat sertifikaatit ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001 ja ISO 50001 mukaisesti.

Yhtenäinen järjestelmä.

Loputtomasti mahdollisuuksia.

Käsittele työturvallisuuden, ympäristön ja laadunvalvonnan hallintaa digitaalisesti. Quentic on integroitu, pilvipohjainen ohjelmistoratkaisu, jonka avulla voit vastata kaikkiin haasteisiisi. Se on myös erittäin joustava: sitä voi käyttää milloin vain, missä vain.

0yritysasiakasta
0maata, joissa on Quentic-käyttäjiä
0työntekijää
0vuoden kokemus

Erinomainen laatu

Lisää HSEQ- & ESG-näkemyksiä

Laajenna tietämystäsi Quenticin resurssien avulla: Asiantuntijatietämys ja parhaat käytännöt työturvallisuuden, ympäristöasioiden hallinnan, kestävän kehityksen ja laadun alalla. Kuule oleellisista trendeistä, uusista strategioista ja löydä inspiraatiota vankkaan HSEQ- ja ESG-johtamiseen!

Resursseihin

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu, kuinka Quentic helpottaa HSEQ- ja ESG-hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua asiantuntevasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun, laadun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisointi ja arviointi - Quenticin avulla säästät aikaa ja jäsentelet prosessisi läpinäkyvästi ja ymmärrettävästi.

Järjestelmä tuntee tarpeesi

ja tarjoaa niihin parhaat työkalut

Quenticin tyytyväiset asiakkaat

Kaikilla toimialoilla!

  • BayWa AG
  • Olvi Oyj
  • Vaillant GmbH
  • Helen Sähköverkko
  • Fingrid
  • OLYMPUS EUROPA SE & Co. KG
  • Lahti Energia
  • Pirelli Deutschland GmbH

Oli kyseessä keskikokoinen tai suuri yritys, Quenticin ohjelmistoratkaisut istuvat jokaisen organisaation tarpeisiin. Yli 900 organisaatiota eri toimialoilta ovat luottaneet globaalisti toimivaan ratkaisuumme jo vuosia.

X