Digitalisoituminen, Työturvallisuus

Miksi valita kokonaisvaltainen 360°​ -ratkaisu HSEQ-työhön​

Yksi ratkaisu, joka kattaa kaikki HSEQ- ja ESG-tarpeet!

HSEQ-hallinnan alati kasvavat vaateet johtavat toimialan asiantuntijat ja esihenkilöt saman kysymyksen äärelle: Miten saada enemmän aikaan samoilla resursseilla? Ratkaisuksi resurssipulaan tarjotaan usein tietojärjestelmiin pohjaavaa toimintatapojen yhdenmukaistamista ja tiedon keskittämistä. Mikäli tarpeisiin ei suhtauduta kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti, on lopputulemana usein monen sovellustoimittajan varaan rakennettu osaoptimoitu ratkaisukokonaisuus. 

Tässä webinaarissa kerromme vaihtoehdosta osaoptimoinnille perustuen mm. nykytilakartoitukseen sekä kokonaiskustannuslaskentaan. 

Webinaarissa saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä etuja yhtenäisellä HSEQ-alustalla työskentelystä on erillisiin järjestelmäratkaisuihin verrattuna

  • Kuinka vähentää hallinnollisen työn määrää ja saada lisää aikaa HSEQ:n asiantuntija- ja kehitystyölle

  • Miten integroitu HSEQ-ratkaisu auttaa sinua saavuttamaan organisaatiosi työturvallisuus-, laatu- ja kestävän kehityksen tavoitteet

Ajankohtaisia artikkeleita

Työturvallisuus

Työturvallisuuden parantaminen Bradleyn käyrää hyödyntäen

Bradleyn käyrän avulla selvität, missä kehitysvaiheessa yrityksesi turvallisuuskulttuuri on ja mihin toimiin yrityksessä on ryhdyttävä, jotta työtapaturmien määrä saadaan pysyvästi laskemaan.

Lue erikoisartikkeli
Auditoinnit, Työturvallisuus

Työturvallisuuden KPI-mittareilla on merkitystä

Haluatko ymmärtää työturvallisuutesi nykytilan, asettaa tavoitteita ja tiedottaa onnistumisista? Silloin tarvitset lukuja, joihin voit luottaa. Nämä ovat suosituimmat tunnusluvut - ja miten niitä käytetään.

 

Lue erikoisartikkeli
Digitalisoituminen, Työturvallisuus

Näin valitset oikean HSE-ohjelmiston

Mikä ratkaisu sopii parhaiten teidän yrityksellenne? Opi tunnistamaan teidän tarpeenne, luomaan päätöksentekoprosessin ja määrittelemään teitä koskevat valintakriteerit. 

Lataa whitepaper

X