Turvallisuustiedotteiden hallinnointi selkeästi

Quenticin vaarallisten aineiden hallinnan ohjelmistomoduulilla

Turvallisuustiedotteet: hyvin jäsennelty ja ajan tasalla.

Näin yksinkertaista on Quenticin käyttäminen!

Vaaralliset aineet kuvaaminen

 • Vaaralliset aineet luettelo kaikille kemiallisille ja biologisille aineille ja vaarallisille aineille
 • Tärkeimpien tietojen siirtäminen turvallisuustiedotteista standardoituihin tietueisiin
 • Lukuisat suodatin- ja hakutoiminnot pitävän huolen haluttujen tietojen parhaasta haettavuudesta
 • Alkuperäisten turvallisuustiedotteiden (esim. pdf-tiedostot) valmistelu vaarallisten aineiden tietueisiin kollegoille
 • Muokkauksen, painoversion, viimeisimmän toimittajille suunnatun pyynnön tarkan tilan dokumentointi
 • Avoin ja järjestetty vanhempien ja uudempien turvallisuustiedotteiden versioiden esittely

Turvallisuustiedotteiden säilyttäminen

Ajantasaisuuden tarkastaminen

 • Muistutusten saaminen, kun turvallisuustiedotteiden ajantasaisuus on tarkastettava
 • Perusluonteiset tarkastussäännöt ovat henkilökohtaisesti sovitettavissa
 • Vaaralliset aineet pikainen silmäys antaa tietoja turvallisuustiedotteiden tilasta
 • Vanhentuneiden turvallisuustiedotteiden tunnistaminen heti
 • Kaikkien toimitettujen vaarallisten aineiden ilmoitukset toimittajien mukaan
 • Hiiren klikkauksen päässä olevat pyynnöt turvallisuustiedotteiden päivitysten suorittamiseksi
 • Pyynnöt eri muodoissa (kirja, faksi, sähköposti), täydellinen kyseessä olevien vaarallisten aineiden saate ja luettelo

Pyyntöjen esittäminen toimittajille


Kaikki toimittajat yhdellä silmäyksellä

Turvallisuustiedotteet: hyvin jäsennelty ja ajan tasalla. Vaaralliset aineet toimittajat osoitat muiden ulkoisten kumppaneiden ohella Quentic-perusjärjestelmään. Näiden perustietojen keskitetty kuvaaminen mahdollistaa nopean liittämisen muihin aloihin – kuten turvallisuustiedotteisiin vaarallisten aineiden hallinnassa. Samalla saat itsenäisen toimittajakortiston.

Turvallisuustiedotteet ja paljon muuta

Käyttöturvallisuustiedotteet laadit Quenticissä suoraan vaarallisten aineiden luettelossa, joka tarjoaa sinulle myös monia muita toimintoja.

Katsaus tärkeimpiin toimintoihin

Quenticin Vaaralliset aineetmoduulin ominaisuuksia

Vaaralliset aineet luettelo järjestelmällä

Laadi vaarallisten aineiden luettelo Quenticillä dokumentointivelvollisuutesi täyttämiseksi järjestelmällisesti ja kattavan yleiskatsauksen saamiseksi. Etsi käden käänteessä kaikki halutut tiedot vaarallisten aineiden palvelusta ja ota huomioon tarvittavat merkinnät. Standardoidut tarkastus- ja hyväksymisprosessit tuovat selvyyttä vaarallisten aineiden käsittelyyn käytännössä.

Hae lisätietoja

Vaaralliset aineet riskien arvioinnit

Vaarallisilla aineilla tapahtuvien toimien määrätyt riskiarvioinnit voit luoda Quenticissä näppärästi. Selvitä ja arvioi kulloisetkin riskit ja tarkasta, onko vaarallisten aineiden korvaus mahdollinen. Suojelutoimenpiteiden järjestäminen sujuu automaattisesti ja noudattaa todistettua standardia.

Hae lisätietoja

Vaaralliset aineet käyttöohjeet

Vaaralliset aineet käsittelyä koskevat käyttöohjeet on kätevä laatia Quenticillä. Tässä taitava tiedonhallinta osoittaa kykynsä: yleispätevät vaarallista ainetta koskevat määräykset helpottavat erityisten käyttöohjeiden johtamista myös suurina määrinä. Vähällä vaivalla saat näin ollen vaarallisen aineen eri käyttöalueille kulloinkin tarkasti mitoitettuja sisältöjä.

Hae lisätietoja

Vaaralliset aineet kuljetukset hallinnassasi

Quentic tarjoaa myös Vaaralliset aineetan sopivan ratkaisun. Käytä keskitettyä vaarallisten aineiden luetteloa hyödyllisenä viitteenä kuvauksessa vaarallisten aineiden kuljetuksesta kadulla, rautateillä ja vesiväylillä. Automatisoidut luotettavuustarkastukset antavat sinulle tarvittavan kontrollin. Vaatimustenmukaiset kuljetuspaperit ovat sitten vain hiiren klikkauksen päässä !

Hae lisätietoja

Vaarallisille aineille altistuksen huolellinen dokumentointi

Työntekijät, jotka altistuvat työpaikallaan CMR-aineille – vaarallisille aineille, joissa on karsinogeeneja, mutageeneja tai lisääntymiselle toksisia ominaisuuksia – ovat erityisten alttiita terveysriskeille. Tästä syystä kaikki altistumiset on selvitettävä perinpohjaisesti. Quenticin ansiosta saat tähän järjestelmällisen toimintatavan, joka kattaa kaikki osapuolet.

Hae lisätietoja
Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Asiantuntijatietoa sinulle

Täältä löydät parhaita käytäntöjä, trendejä ja vinkkejä.

INEOS Köln

Nolla onnettomuutta ja nolla ympäristöongelmaa: tämä on kemianalan yrityksen INEOS Kölnin tavoite. Lue, kuinka Quentic on auttanut vaarallisten aineiden rekisterin luomisessa ja läheltä piti -tilanteiden …

Lue menestystarina

Quentic Vaaralliset aineet

Oikean ohjelmiston avulla vaaralliset aineet ovat täysin hallinnassa. Videolta näet, kuinka Quenticin moduuli tukee lainmukaisten määräysten tarkkaa noudattamista ja huolehtii maksimaalisesta läpinäkyvyydestä …

Katso video

DATEV

Kuinka sopeuttaa yrityksen vaarallisten aineiden hallintajärjestelmä nopeasti ja tehokkaasti uusien säädösten vaatimuksiin? Lue, kuinka DATEV hyödyntää ohjelmistoa kestävänä ratkaisuna vaarallisten aineiden hallinnassa.

Lue menestystarina
Resursseihin

"Olemme löytäneet kestävän ratkaisun vaarallisten aineiden seurantaamme varten. Vaaralliset työaineet on meillä keskitetysti kuvattuna Queticiin ja kaikki niitä koskevat tiedot ovat helppojen hakukyselyiden avulla vastuussa olevien käytettävissä." 

X