Yksilölliset käyttötapaukset

Quentic App -sovelluksella

Joustavaa raportointia.

Näin yksinkertaisesti se käy Quentic App -sovelluksella!

Yksilölliset lomakkeet

Laadi lomakkeita tarpeidesi mukaan

 • Laadi tai muokkaa lomake-editorin avulla valmiita lomakkeita sopimaan organisaatiosi asettamiin vaatimuksiin.
 • Käytä lyhyitä tarkastuslistoja tai intuitiivisia kysymysluetteloita.
 • Määritä näkyvyys, käyttöoikeudet ja kohdennukset saadaksesi mukaan juuri oikeat ihmiset.
 • Jäsennelty työkalu helpottaa organisaation prosessien määrittämistä.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

 • Intuitiivinen raahaa ja pudota toiminto
 • Laaja valikoima elementtejä, kuten tekstikenttiä, valintaruutuja, kalenteritoimintoja, GPS-sijainti tai jopa sähköisiä allekirjoituksia
 • Yrityskohtaiset tiedot esiasetuksiksi
 • Versiontarkistuksen myötä helppo päivittää standardit selkeän yleiskuvan avulla

Käyttö ilman kirjautumista

Julkisella raportointitoiminnolla helppo saada mukaan ulkopuolisia

 • Laadi raportointilomakkeita, jotka voidaan avata linkistä tai QR-koodista.
 • Valitse toimipaikka ja määritä lomake.
 • Keskitetyn lisenssin avulla voidaan ottaa mukaan tarvittava määrä käyttäjiä.
 • Edistynyt julkinen raportointi antaa mahdollisuuden integroida muita IT-järjestelmiä ja siirtää tietoja helposti.

Yli järjestelmärajojen

Helppo tiedonsiirto

 • Yhteistyötoiminnon avulla tietojen siirtäminen eri järjestelmien välillä sujuu saumattomasti.
 • Tiedonvaihto on parempaa palveluntarjoajien ja ulkopuolisten yritysten kanssa.
 • ISO-standardien vaatimukset täyttyvät: näytä, kuinka otat HSEQ- ja ESG-prosesseihisi mukaan työntekijät, urakoitsijat ja muut sidosryhmät!

Hyödynnä Quenticin palveluita

Quentic tarjoaa räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen lisäksi laajan valikoiman muita palveluja. Asiantuntijamme auttavat mielellään laatimaan lomakkeita, jotka sopivat tarkasti tarpeisiisi. Ota vain yhteyttä!

Tärkeimmät toiminnot

Quentic App

Poikkeamien hallinta

Läheltä piti -tilanteisiin sekä esine- ja henkilövahinkoihin on reagoitava nopeasti, jotta pystytään estämään vahingot ja vammat tulevaisuudessa. Tee ilmoitus tapahtumasta kätevästi ja helposti, ja täydennä sitä muistiinpanoilla ja valokuvilla. Lisäksi Quentic App -sovellus auttaa rekisteröimään negatiivisten tapausten ohella myös positiiviset havainnot ja HSE-toimenpiteet tarkasti. Jaa toimintaohjeet tiimille ja oppikaa yhdessä!

Hae lisätietoja

Riskienarviointi

Ilman kunnollista raportointityökalua riskianalyysit vaativat usein paljon aikaa ja edellyttävät ylimääräistä byrokratiaa ja paperitöitä. Erittäin riskialtis työ vaatii usein hyvin joustavaa suhtautumista viimehetken muutoksiin. Käytä Quentic App  sovellusta riskien arviointiin suoraan paikan päällä. Eri työvaiheiden arviointi on yhtä helppoa kuin dynaamisten riskianalyysien laatiminen tai väliaikaisten riskien arviointi paikan päällä. Pidä riskitietokantasi aina ajan tasalla ja säästä aikaa!

Hae lisätietoja

Tarkastukset ja auditoinnit paikan päällä

Toimitaanko työmailla aina sääntöjen mukaan? Jotta voidaan tarkistaa jäännösriskit ja tiedostetaan yleinen turvallisuustaso kentällä, HSE-henkilöstön ja yrityksen esimiesten täytyy suorittaa säännöllisiä tarkastuksia  ja auditointeja paikan päällä.  Kun tehdään turvallisuus- tai laatukierroksia tai tarkastetaan tiettyjä HSE-tunnuslukuja, käyntien jäsentelyssä voidaan käyttää Quentic App  sovellusta! Tavoitteista riippuen tulokset voidaan dokumentoida saman tien tai käyttämällä erityistä lomaketta.

Hae lisätietoja

Osoita johdon osallistuminen kentällä

Tehtaan tai muun johdon vierailut, kuten turvallisuuskävelyt, ovat tehokas tapa korostaa työturvallisuuden merkitystä koko yrityksessä ja lisätä tietoisuutta. Ne voidaan yhdistää turvatuokioihin, jotta voidaan kiinnittää huomiota tunnistettaviin kehityssuuntiin. Quentic App  sovellus auttaa valmistelemaan ja dokumentoimaan nämä tilaisuudet jäsennellysti ja kätevästi!

Hae lisätietoja

Hallintojärjestelmien auditoinnit

Hallintojärjestelmäsi sertifiointi standardin ISO 14001, ISO 45001 tai ISO 50001 mukaan edellyttää tarkkaa dokumentointia ja kattavaa raportointia. Auditointien pitäisi kuitenkin olla muutakin kuin pelkkää paperityötä. Varmista, että prosessiesi toteuttaminen on kestävällä pohjalla – Quentic App ‑sovelluksen avulla! Täytä ja dokumentoi helposti ja nopeasti standardin vaatimukset ja kirjaa tulokset. Ennalta määritettävät sähköpostiosoitteet ja push-ilmoitukset mahdollistavat välittömän tiedottamisen vastuuhenkilöille.

Hae lisätietoja
Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X